Jelent valamit ez az álom?
Álmomban egy élénk zöld tóban sétáltam. Balatonnak neveztük, de arra nem is hasonlított. Kb. térdig ért a víz,fák is voltak a vízben. Kissé távolabb egy kis sziget szerű valami emelkedett ki a vízből, gyönyörű fákkal. Szerettünk volna odasétálni, de észrevettük, hogy a szigettől sűrű, mély, mocsaras rész választ el, amin veszélyes lenne átkelni. Így nem mentünk. Aki velem sétált a vízben, az anyukám és apukám volt ( anyu már 10 éve, apu májusban halt meg), valamint a fiam, aki szerencsére él, és egészséges, felnőtt ember. Itt felébredtem. Nagyon különös volt!
Lehet, semmit nem jelent, de egész nap az eszemben volt.
Köszönöm a válaszokat. Úgy tűnik, a vizes téma mostanában szeret engem. 3 napja megint vízzel álmodtam, de ez most tenger volt, pontosabban az Atlanti óceán. (Jártam már igazából is az Atlantinál). Egy társasággal utaztunk - már nem emlékszem, kik voltak, a busz megállt csaknem a vízben, - ami szürkés, homokos színű volt és kellemesen meleg - elindultunk gyalog a vízben, ami először lefelé lejtett, a lejtő és az emelkedő között érdekes módon sekélyebb volt a víz, és az emelkedő tetején, előttünk volt a kikötő kupolás épület formájában. Én biztattam a társaságot, hogy nyugodtan keljenek át a vízen a kikötő felé, nem veszélyes és meleg is a víz. Természetesen felébredtem mielőtt átértünk volna az épülethez.
A sziget - épület motívum hasonló a két álomban. Az egyik víz élénk zöld, a másik szürke homokszín. Az egyik teljesen nyugodt, sima víztükör a cél előtt mély, mocsaras résszel, a másik azért hullámzó víz, lejtővel, majd a cél előtt emelkedővel. Az elsőnél a családom kísér, a mádodiknál idegenek.
Próbálom összevetni a kettőt, bár lehet, nincs közük egymáshoz semmilyen értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!