Lehetséges ez? A részletek lent!
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nemrég volt egy álmom. Azt álmodtam hogy találkozom egy fiúval akivel összejövünk. Többször álmodtam már vele, és minden álom egymás folytatása. Olyan fura és egészen életszerű. Van egy olyan érzésem hogy a jövőben találkozni fogunk még álmon kívül. Azért gondolom ezt mert nekem mindig is volt egy ilyen hatodik érzek dolgom. Nem tudom hogy ez konkrétan ebbe tartozik e vagy ezt szimpla álomfejtéssel lehet megoldani, de mindenesetre ha ebben tudnátok segíteni akár egy kommentel azt megköszönném. És aki csak annyit akar mondani hogy bolond vagyok az inkább kíméljen.2020. okt. 10. 23:36
1/1 anonim válasza:
Furcsa dolgok az álmok. Lehet látod a jövőt, lehet, hogy hülyeség az egész. Kész rejtély az emberi agy, viszont még én is a mai napig váltig állítom, hogy mikor kicsi voltam egy kirándulásomat előre megálmodtam. Teljesen úgy történt minden ahogy álmomba. Azóta se volt ilyen. Mindenesetre nagyon furcsa volt és érdekes. Ott akkor volt életem legnagyobb deja vu érzése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!