Ha hirtelen minden lehetőség összejönne, amire aktuálisan vágytok, akkor hogyan döntenétek el melyiket választjátok? Részletesebben lent!
Most végeztem az egyetemen alapszakon informatikusként, és találtam egy állást a kívánt munkakörben, amire nagy eséllyel fel is vesznek. Ebben az esetben Pesten maradnék, és képezhetném magam egyéb területeken is (pl nyelvek, stb), amiket már régóta szerettem volna megtanulni/elsajátítani, csak egyetem mellett nem volt rá lehetőségem annyira. Másrészt nagyon szeretnék egy autót venni, már régóta vágyom rá, de kicsit drágább a történet, legalább is az én tárcámnak biztos :) És korábban azon ügyeskedtem, hogy találjak egy jól kereső állást Németben, most hirtelen az is összejött (tegyük fel hogy az állás biztos/biztonságos minden szempontól), oda is felvennének, de annak nincs köze az informatikához, egyszerű meló.
Mindkét lehetőség szeptembertől lenne aktuális, és nem tudom hogyan kéne döntenem, mi lenne a jobb lépés. Ha maradok akkor telni fog az idő a melóhelyen és szerzek piacképes infós munkatapasztalatot, előbb utóbb a fizu is nőni fog majd, de inkább utóbb nyilván kezdőként. Viszont ha megyek mondjuk egy 5-10 hónapra ki, akkor minden másra is meg tudnám úgymond "hirtelen" keresni a pénzt, de a szakmámban nem haladnék előrébb és más dolgokkal se, ellenben meg tudnám venni azt a kocsit, és utána belemélyedni az infós szakmába. Egyik lehetőséget se szeretném elengedni szívem szerint, de muszáj választani.
Szóval ez lenne a helyzet. Félre értés ne legyen, ne azt várom el hogy bárki döntsön helyettem, csak örülnék ha vki tudna okos tanácsot adni. Előre is köszönöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!