Mit jelenthet ha azt álmodtam, hogy nagy a hajam?
Rövid hajam van mert zavar a nagy haj, azt álmodtam ,hogy megnőtt és egészen a szememig érő fekete hajam van. Felkeltem és meg simogattam a hajam, akkor jöttem rá ,hogy csak egy rossz álom volt.
De mit jelenthet ?
Biztos figyelmeztetés volt, hogy ne növeszd meg.
Amúgy semmit:D
Amit a 'nagy haj' szimbolizál számodra, az fontos szerepet kap vagy kellene, hogy kapjon az életedben, esetleg erre a valamire vágysz.
Sosem az álmot kell megfejteni, hanem az álmodót.
A válasz mindig benned van, mi csak tippelgethetünk, de nem lesz egyetlen adekvát jelentése sem.
Amikre én asszociálok a nagy (hosszú) hajról: erő, életerő, egészség, zabolázatlanság, szabadság, - esetleg nőiesség.
A saját társításaidat, emlékeidet te tudod.
Hogy mitől volt rossz az álom? Talán mert akadályozva voltál, nem láttál (tisztán) a hajadtól, vagy csak egyszerűen zavart.
Nem tettél mostanában olyasmit, amivel "magad ellen" dolgoztál? Vagy olyasmit, amivel zavarossá, kilátástalanná teheted a közeljövőt, ami bizonytalansághoz vezethet?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!