Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ha azt álmodtam,...

Mit jelenthet ha azt álmodtam, hogy nagy a hajam?

Figyelt kérdés

Rövid hajam van mert zavar a nagy haj, azt álmodtam ,hogy megnőtt és egészen a szememig érő fekete hajam van. Felkeltem és meg simogattam a hajam, akkor jöttem rá ,hogy csak egy rossz álom volt.

De mit jelenthet ?

2020. okt. 10. 18:46
 1/4 anonim válasza:
76%

Biztos figyelmeztetés volt, hogy ne növeszd meg.

Amúgy semmit:D

2020. okt. 10. 19:20
 2/4 kretens ***** válasza:
Én gyerekkoromban álmodtam azt hogy hosszú a hajam később meg a valóságban rászoktam a rock-zenére és még most ötven évesen is hosszú a hajam.Voltak visszatérő rémálmaim is gyerekkoromban főleg amelyikben egy torz ijesztő pofa aminek gyűlölet sugárzott a szeméből mindig bántani akart és amikor felébredtem szinte majdnem kiugrott a szivem a helyéről úgy vert plusz leizzadtam és féltem visszaaludni.Amikor már a húszas éveimben jártam még mindig néha előjött ez a rémálom de egyszer nem tudom hogyan de álom közben rájöttem hogy csak álmodom és szembefordultam ezzel a rémalakkal és olyanokat mondtam neki hogy na mutasd mit tudsz gyere az én valóságomba aztán lebokszoljuk egymás között mert már alig várom hogy bevigyek neked pár maflást.Azóta soha többet nem tért vissza ez a rémálmom.
2020. okt. 10. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Amit a 'nagy haj' szimbolizál számodra, az fontos szerepet kap vagy kellene, hogy kapjon az életedben, esetleg erre a valamire vágysz.

Sosem az álmot kell megfejteni, hanem az álmodót.

A válasz mindig benned van, mi csak tippelgethetünk, de nem lesz egyetlen adekvát jelentése sem.

Amikre én asszociálok a nagy (hosszú) hajról: erő, életerő, egészség, zabolázatlanság, szabadság, - esetleg nőiesség.

A saját társításaidat, emlékeidet te tudod.

2020. okt. 10. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy mitől volt rossz az álom? Talán mert akadályozva voltál, nem láttál (tisztán) a hajadtól, vagy csak egyszerűen zavart.

Nem tettél mostanában olyasmit, amivel "magad ellen" dolgoztál? Vagy olyasmit, amivel zavarossá, kilátástalanná teheted a közeljövőt, ami bizonytalansághoz vezethet?...

2020. okt. 10. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!