Mit jelent ez az álom?
Szeptember közepén hunyt el apukám. Róla álmodtam.
Álmomban halott volt de "meglátogatott" minket (engem és anyukám). Mintha feltámadt volna.
Álmomban tudtuk, hogy halott de mikor megöleltem, akkor mintha élő, igazi teste lett volna, úgy is nézett ki és lehetett érezni az ölelését.
Álmomban közös ebédhez készülődtünk, ő is leült, beszélgettünk. Mondtam neki, hogy meghalt, kérdezte miért, mikor mondtam, akkor szomorú lett. Meg mondtam még neki valamiket de nem emlékszem mit. Talán olyasmit amire valóban szoktam gondolni, hogy szeretem, pótolhatatlan stb.
Emlékszem, hogy mikor álmodtam, örültem, hogy itt van.
Mivel mostanában amúgy is érdekel, hogy mi van a lélekkel halál után, hogy néz ki, mennyire erzékelhető, hallja-e apukám ha mondok vmit neki vagy lát-e, ezért lehet ez is hatással volt rám. Az álon lehet válasz a kérdéseimre?
Már ez a harmadik álmom róla de eddig ő nem nagyon jelent meg az álmomban, csak olyan volt, hogy például hívnak a klinikáról, hogy meghalt, én meg felveszem a telefont. Valóságban is hívtak de nem vettem fel mert nem tudtam ki hív, órán voltam és amúgy azt hittem mashonnan hívnak.
A legújabb álmom, amiben meglátogatott, ez jelent valamit? Mit jelent?
Még nem engedted el.
Részvétem.
Gondolom nagyon közel álltatok egymáshoz, ezért rettentően nehezen tudod elengedni(amivel semmi baj sincs).
Sokszor olyan dolgok jelennek meg az álmunkban, amelyek nappal sokszor nem hagynak nyugodni.
Minden vágyad, hogy újra láthasd, így az álmodban megjelent(tudatalattid megjelenítette).
Sokaknak az ilyen álmok megnyugvást jelentenek, főleg ha valaki nem tudott elbúcsúzni az elhunyt személytől.
Részvétem.
És miért csak hetekkel a halála után kezdődtek az álmok?
Az az érdekes, hogy most kevesebbet sírok és gondolok rá. Mikor egész nap rá gondoltam és többet sírtam, akkor nem álmodtam róla.
Lehet hogy pont azért, mert kevesebbet gondolsz rá.
Nekem peldaul tetszett egy fiu kb 3-4napig csak ra gondoltam es nekem is eszembe jutott akkor, hogy barcsak vele almodnek, de ez nem nagyon jott ossze.
Aztan mikor mar nem tetszett par het mulva es kb mar alig gondoltam ra, egyszer csak vele almodtam , neztem is h wtf miert most.
Nem ugyanaz a dolog, de a lenyeg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!