Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Otthon vagyok, egyedül,nappal van. Kinézek az ablakon és annyit látok hogy a ház elé leesik egy repülő. Utána felébredek.

2020. szept. 22. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Az megvan, hogy az álmoknak nincs jelentésük?

Én is szoktam lezuhanó repülőkkel álmodni, de nem keresem a jelentését. Érdekelnek a repülők, meg ez a téma, az agyam pedig előhozza ezeket olykor álmomban.

2020. szept. 22. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Én meg azt álmodom hogy kimegyek a házból és földönkívüliek vannak az égen.
2020. szept. 22. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:

De van jelentésük. Nem mindegyiknek, de soknak van.

Nem azért raktam ide fel ezt a kérdést mert 1x álmodtam, hanem már vagy 2 hete ezt álmodom

2020. szept. 22. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Tudom hülyeség, de talán meg fog történni?
2020. szept. 22. 19:22
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Van jelentésük annyiban, hogy neked jelent valamit, mert a saját gondolataid jelennek meg álmaidban. De nincs olyan általános jelentése, amit szerencsétlen 4-es ír, hogy valóban le fog zuhanni egy repülő a kertben, meg olyan sincs, hogy átvitt értelme lenne, és azt jelenti, hogy mondjuk nyersz egy ezrest kaparós sorsjeggyel, vagy megfájdul a kisujjad, mint ami az álmoskönyvekben van.
2020. szept. 23. 09:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5ös én már álmodtam meg dolgokat, ezért írtam.
2020. szept. 23. 09:51
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon érdekelne, hogy mit álmodtál meg, ami valóra vált. Például hogy dolgozatot írtok majd a suliban, és tényleg írtatok? Vagy fájt a fogad, aztán hónapokkal később tényleg el kellett menned fogorvoshoz?
2020. szept. 23. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha érdekel privátban mondtam volna, de már inkább nem mondom semmit mert olyan vagy mint a többi ember Magyarországon, egy bunkó gyökér.
2020. szept. 23. 09:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Na, ezt jól látod, egy bunkó gyökér vagyok. És lenéző is.
2020. szept. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!