A femina mennyire hiteles oldal álomfejtés terén?
Semennyire. De nagyon hangsúlyosan semennyire. Ugyanez igaz minden hasonló honlapra. Ha tudni akarod, mit jelent az álmod, keress benne olyan elemeket, amik feltűnőek számodra, és gondold végig, milyen érzést keltettek álmodban. Ha ez sikerült, már tudod, hogy ezek pozitív, vagy negatív álomszimbólumok.
Ezek után keress rá az álomszimbólumok archetípusaira. Például a vonat életutat, vagy hasonlót jelöl, a sárkány a belső negatív oldaladat, stb.
Ha az alap szimbólumokat ismered, ami minden embernél kb azonos, legfeljebb egy másik hasonló jelképpel van helyettesítve(sárkány helyett bármi, ami az adott kultúrában az erő, és gonoszság jelképe), akkor elkezdhetsz gondolkodni a saját álomszimbolikád jelentésén is. Az egyedi szimbólumokat általában úgy tudod megfejteni, hogy megnézed milyen érzést keltettek, és megnézed, milyen környezetben jelentek meg. Ez alapján már egy nagyjábóli képet tudsz festeni arról, miről szólt valójában az álmod.
Nagyon szépen köszönöm Neked!
Igazából egy száguldó vonaton voltam, aztán egy helyen ahol ott volt a kaszás (halál), akinek úgy tünt tudtam parancsolni, de ez alapján amit írtál, végig nyugodt voltam közben. 🤔
Ez nagyjából olyasmit jelenthet, hogy az életed egy olyan szakaszba érkezett, ahol a korábbi életed részben, vagy egészben meg fog változni. A vonat az életút, a halál a lezárás archetipikus szimbóluma. Ha nyugodt voltál közben, akkor ez a változás nem feltétlen negatív. A száguldó vonat jelentheti, hogy az életed eddig rohanó, esetleg veszélyes volt, aminek a halál vet véget. Ha tudtál neki parancsolni, az is lehetséges, hogy te magad kezdeményezted ezt a változást, azaz te vagy a halál, aki véget vet az eddigi életútnak. Avagy egy olyan eseményt, vagy cselekvést is jelenthet a halál, amit te indítottál útjára, hogy a korábbi életútnak véget vess. Az életút alatt ne feltétlen a teljes életviteledet értsd, hanem egy bizonyos élethelyzetet, valamit, ami szerves része az életednek, de nem feltétlen az egész életviteledről van szó.
Ez az, amit én belelátok abba a három szimbólumba, és az alapérzésbe, amit leírtál(az irányíthatóság is szimbólum)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!