Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Úristen! Kiválasztott vagyok?...

Úristen! Kiválasztott vagyok? Rájöttem a valóságra?

Figyelt kérdés

Már régóta álmodok arról, hogy egy kitalált vírus két táborra osztja az emberiséget, lesznek, akik behódolnak a kormányoknak és a médiának, illetve leszek, akik átlátják a hazugságot és gondolkodnak.

Szerintetek lehet, hogy kiválasztott vagyok?????

2020. szept. 16. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Kiválasztott vagy. (De azért vigyázz, nehogy egy koronás válasszon ki!!:-)
2020. szept. 16. 13:42
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Azért azt is írd ám le, hogy te melyik táborba tartozol. 🙃
2020. szept. 16. 15:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak komoly hozzászólásokat várok, mindenkinek ment a mínusz eddig.
2020. szept. 16. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Egy egyszerű kérdés volt. Mert nem írtad hova tartozol te, a kiválasztott.

És mínusz. Ezt sose heverjük ki.

2020. szept. 16. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
38%
Ki választott ki? És milyen feldatra? Valamint használsz-e rendszeresen tudatmódosítókat? Ezek tényleg komoly kérdések.
2020. szept. 16. 17:14
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagy kiválasztott csak fogyatékkal élő
2020. szept. 16. 23:51
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen, kiválasztott vagy! - arra, hogy a gyerekenek megmutatva lehessen mondani: "tanuljatok meg gondolkodni, mert különben ilyenek maradtok!".
2020. szept. 17. 06:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Valaki normális hozzászólást esetleg? Megint mindenki mínuszt kapott amiért a gondolkodó embereket kiröhögik.
2020. szept. 17. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább ráláthattál az egyik, jövőben futó idővonalra, vagy alternatív valóságra. Ez még nem jelent feltétlenül kiválasztottságot, viszont a nagy átlagnál intuitívabb lehetsz. Valószínűleg már elindultál a tudatosodás útján! :)
2020. szept. 17. 07:07
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Gondolkodó ember? Az pont nem vagy csak árad belőled ahülyeség anélkül hogy végiggondolnád mit mondasz :D
2020. szept. 17. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!