A barátom kb 1 éve nagyon furcsán viselkedett?
Figyelt kérdés
Azt mondta holnap túlórázni akar munkahelyen nehogy bejöjjek dolgozni ő megteszi helyettem és még aznap felhívott és az üzenetrögzítőn egy zúgó hang azt mondta holnap meghalsz legalábbis akkor ezt vettem ki belőle másnap haverom motorral indult munkába pont akkor hívtam amikor úton volt és megállt beszéltünk és egyszer csak egy nagy csattanás egy kamion belehajtott a haveromnak ez egyik lábát és kezét le kellett vágni2010. aug. 6. 00:51
1/6 anonim válasza:
Háát így elsőre azért azt mondanám,hogy telefonos "tréfa" és baleset,sajnos elég gyakoriak a mai világban :(
3/6 anonim válasza:
Akkor ez a "szellem" félretárcsázott? Mert még mindig élsz. Sőt a barátod is él - igaz volt egy balesete.
Most ha "túlvilági erők" felhívnak, akkor szerintem arra azért ügyelnének, hogy "pontosabb" infókat közöljenek.
Egy olyan eseménysornak voltál a tanúja, amelyek között nincs összefüggés, de te mégis összekötötted egy "kihallott" telefonbeszélgetéssel.
4/6 anonim válasza:
Elfelejtetted odaírni,hogy ezt álmodtad.Vagy rossz kategóriába tetted be a kérdést?
5/6 anonim válasza:
Csak egy troll tarcsazott melle :)
6/6 A kérdező kommentje:
ja de nem is tudtam hova tenni inkább az egyéb kérdésekhez kellett volna tenni
2010. aug. 6. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!