Ma délután furcsán viselkedett a cicám! Csak melege volt?
Próbáld ki, hogy ilyen dögmelegben futkározol és ugrálsz mint valami artista. És akkor majd rájössz, hogy miért szenved szegény jószág...
Igen, melege van. Szerintem nem kéne szerencsétlen állatot kikészíteni...
Biztos melege volt. Azért vigyázz ilyenkor, ne túl gyorsan hűtsd le.
Egyébként a miénk is szokott ilyet, mikor melege van. Meg egyszer nagyon megijedt, muszáj volt baromi gyorsan megfürdetni, nem volt idő mézesmázoskodni vele (hülye férjem rányomta a kutya bolhacseppjét) előtte életében egyszer fürdött, és úgy megijedt, hogy majd kiugrott a szíve és ugyanígy kapkodta a levegőt, na akkor nagyon megijesztett, hogy szívinfarktust kap vagy mit tudom én ijedtében.
De a tiédnek biztos csak melege volt. És nyugi nem te készítetted ki, az enyém kinti és tök magától is hülyére futkározza magát, aztán bejön, kiterül a hideg konyhakövön és majd beszakad az oldala, úgy kapkodja a levegőt.
Én készítettem ki? Játszottunk, mert igénye volt rá, ugyanis nem hagyott békén addig, amíg be nem szálltam a játékába. Bocsánat, hogy a macskám kedvében mertem járni, nyilván egy undorító gonosz dög vagyok.
Azon kívül meg mondtam, hogy amikor elkezdte ezeket a dolgokat csinálni, azonnal cselekedtem, és nem hagytam hogy ott szenvedjen. Nem hinném, hogy egy felelőtlen hülye lennék.
Köszönöm a normális válaszokat! Úgy gondolom, nem hűtöttem le túl gyorsan. Kint még langyos volt a levegő, amikor kinyitottam az ablakot, és a szőrét is úgy vizeztem be, hogy nedves törölközővel átsimítottam. Pár perc alatt rendbe jött...
Esküszöm nem szeretem az ilyen embereket akik ismeretlenül is megmondják, hogy a gazdi milyen "hülye"...első válaszolónak szól.
A macseknak meg csak melege volt, jól csináltad, hogy azonnal cselekedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!