Mikor álmodok, akkor teljesen más világba csöppenek. Nem tudom, másnál is így van-e, de nálam annyira életszerű mindig. El lehet valahogy érni, hogy azt álmodjak, amit én szeretnék? Próbáltam már sokat gondolni arra a dologra, amit álmodni akarok, de nem mindig jött be. Annyira szeretek álmodni. (Persze csak ha jó dolgot). Ki van még így ezzel?
Hát én álmodtam már úgy hogy én irányítottam mi torténjen teljesen olyan volt mint a való élet egyszerűen mintha fél álomba lennék ki találtam mit álmodjak
2020. szept. 2. 21:47
2/8 anonim válasza:
Van pár jó videó a youtubeon a tudatos álmodásról. A csajok akarnak szexről álmodni?
2020. szept. 2. 22:15
3/8 anonim válasza:
Sehogy. Az álom a memória hiba javítása az agyban, hétköznapi szavakkal leírva, hogy megértsd. Ennél bonyolultabb azért. Legyen már bennetek egy kis akarat, hogy tudományosan utána néztek.
2020. szept. 3. 03:16
4/8 anonim válasza:
Én tudományosan furmányosan közelítettem meg a szomszéd házát. Egy kis ideig lebegtem aztán meg átfolytam az ajtó alatt. Kis ideig rezegtem a nappaliban de végül is felébredtem. Ez mért van?
2020. szept. 3. 06:26
5/8 anonim válasza:
Ha nappal sokszor rákérdezel, hogy álmodsz-e, akkor az álmaidban is előjöhet a kérdés, így tudatosulhat, hogy álomban vagy, és talán át tudod venni az irányítást.
Ezen kívül közvetlenül elalvás előtt, amikor már félálomban vagy, akkor gondolj arra, amiről álmodni szeretnél.
Egyik se tuti módszer, de ha sokat gyakorlod, működhet.
2020. szept. 3. 11:01
6/8 anonim válasza:
nezz par videot a lucid dreamingrol, ha tudsz angolul. de vigyazz vele, mert okozhat alvasparalizist es szorongast, kialvatlansagot.
2020. szept. 3. 12:52
7/8 anonim válasza:
Van egy nagyon aktív, sok fős tudatos álmodás csoport a facebookon. Az pont ezzel foglalkozik. Ha gondolod küldök linket.
2020. szept. 3. 19:14
8/8 anonim válasza:
Szia!
Kérj meg valakit, hogy amíg alszol, helyezze a kezed egy tálka meleg vízbe. Ettől állítólag éberebb leszel álmodban, és tudsz irányítani :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!