Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés

Volt férfi tanárommal álmodtam.

Azt álmodtam, hogy eggyut voltunk a családdal. És a volt férfi tanárom minden előzmény nélkül puceron megérkezett hozzánk.. És mindenki csak nézte. Rendkívül kicsi volt a farka. Középen állt mi pedig körülötte ültünk. És csak néztük. Mit jelent ez az álom???

Én fiú vagyok, és hetero.

Nem értem, miért álmodtam vele.

Mit jelent ez az álom?

2020. aug. 28. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Semmit nem jelent, csak álmodtál. Az álmoknak nincs jelentésük. Kicsit olvass utána a témában, ha érdekel, de ne az álomfejtős mese-oldalakon. :)
2020. aug. 28. 12:11
 2/5 anonim válasza:
78%
Szerintem legbelül rivalizálsz/rivalizáltál vele, azért álmodtad. Egyébként az álmok a napi események feldolgozásának eredménye. Ha sokat gondolsz valakire, akkor nagyon valószínű, hogy vele fogsz álmodni.
2020. aug. 28. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
A tanár azt jelenti, hogy eleget kell tenned egy kérésnek, vagy azt, hogy próbatétel előtt állsz. De azt is jelenti, hogy egy problémában nagyon fontos lenne, hogy igazságosan dönts. A meztelenség azt jelenti, hogy megszabadulhatsz az előítéletektől.
2020. aug. 29. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ne legyél féltékeny a tanáraidra mert igazából kicsi a pöcsük.
2020. aug. 29. 15:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Mikor együtt vagy a családdal(..voltunk) a volt férfitanároddal jössz elő(..megérkezett hozzánk), hogy milyen közvetlen, nyitott(pucéran). Erre azt mondják nem vagy normális(mindenki csak nézte). De nem szexuális értelemben gondolod(rendkívül kicsi volt a farka) csak unatkozol és nem találsz más témát(Középen állt mi pedig körülötte ültünk. És csak néztük.)
2020. szept. 4. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!