Az álom lehetséges, hogy egy másik élet?
Ma hajnalban arra ébredtem, hogy valaki más testében vagyok. Persze ez akkor nem tűnt fel, nagyon almos voltam, alig bírtam kinyitni a szemem, felhuztam a redőnyt egy olyan házban ahol soha nem voltam még(utólag nem ismerős, akkor mindent pontosan tudtam, hogy hol van a házban) még gyerekem is volt és egy csomó olyan napi rutin amit a valós életemben sosem csináltam.
Aztán felebredtem. Igaziból. Nem tudom mi ez, de nagyon összezavarodtam. Ráadásul van pár nappal ezelőtti emlekem is ebből az életből, amit almomban éltem at.
Gyerekek, közel 30 évesen volt már azért nekem is jópár álmom, nem írom ki mindet gyakorira. Én is haltam már meg, gyilkoltam már, voltam mindenféle allat vagy épp félig hulla...amiből felébred az ember és legyint, hogy jó nagy hülyeség volt megint.
De a maihoz hasonló még nem volt és elég hidegrázós visszagondolni is rá, mintha rossz testbe ébredtem volna elsőre 😀 Elfogadok minden véleményt, de lehet hogy a szellemi adottságokra nem egy kérdésből kéne következtetni, amellett hogy sértő, azt is jelenti hogy nem vagy képes más “szemüvegen” keresztül nézni a világ dolgait ;)
Szia Kérdező!
Van jócskán mindenkinek para álma, nem is egy, az élete folyamán. Ha egy kicsit jobban akarod érteni az elme működését akkor javaslom Neville Goodard könyveit vagy Sadhguru videóit a Youtube-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!