Az álom lehetséges, hogy egy másik élet?
Figyelt kérdés
Ma hajnalban arra ébredtem, hogy valaki más testében vagyok. Persze ez akkor nem tűnt fel, nagyon almos voltam, alig bírtam kinyitni a szemem, felhuztam a redőnyt egy olyan házban ahol soha nem voltam még(utólag nem ismerős, akkor mindent pontosan tudtam, hogy hol van a házban) még gyerekem is volt és egy csomó olyan napi rutin amit a valós életemben sosem csináltam.
Aztán felebredtem. Igaziból. Nem tudom mi ez, de nagyon összezavarodtam. Ráadásul van pár nappal ezelőtti emlekem is ebből az életből, amit almomban éltem at.
2020. aug. 11. 07:17
1/19 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy délután szoktam felébredni, mert éjszaka dolgozok, tehát pluszban még egy kicsit az is furcsa, hogy hajnalban ébredtem fel erre(almomban is és a valóságban is utána) mert,nem szoktam.
2020. aug. 11. 07:21
2/19 anonim válasza:
Hát, akkor nekem a gyerekkorom pont olyan volt, mint a mostani. Plusz tudtam repülni, meg varázsolni, sőt, valami hős is lehettem. Meg tudtam beszélni a manókkal és koboldokkal. XD
3/19 anonim válasza:
Nem, csak álmodtál valamit. Mindenki bele tudja képzelni magát valaki más életébe, házába, elég megnézni egy filmet hozzá. Szóval ne gondold túl.
5/19 anonim válasza:
Az ilyen jellegű álmok lehetnek az előző életek részletei is.
6/19 anonim válasza:
#5: dehogy lehetnek! Ne hülyítsd már szegény kérdezőt.
7/19 anonim válasza:
Engem egyszer álmomban fabábuvá változtattak. Gobdolod egy másik életemben én lettem volna Pinocchio...? :D
8/19 anonim válasza:
Nyilván nem mindegyik álom származik az előző életből, nem is ezt mondtam!
De onnan is felmerülhetnek részletek...
10/19 anonim válasza:
8: hagyjuk már ezt az előző életes dolgot. Igen, hallottam ilyeneket, előző életében szinte mindenki hercegnő volt, vagy ha nem, akkor egyiptomi rabszolga. Meg 1-2 napja írta itt egy okos kisfiú, hogy ő a WTC-ből ugrott ki, amikor égett az épület. Így is van elég szerencsétlen buta ember, ne adjuk nekik a táptalajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!