Ha valakit álmomban fenyőfának képzeltem el, az mit jelent?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 07:38
11/19 A kérdező kommentje:
Felettébb értelmes válaszok érkeztek, köszönöm.
2020. aug. 5. 13:04
12/19 anonim válasza:
Szerintem a fenyőfák szelleme így akart üzenni neked, hogy ne engedd az ismerősödnek, hogy kivágjon egyet is közülük, különben őt is fenyőfává változtatják.
13/19 anonim válasza:
Ne keverjük bele a szellemeket kérem, itt igenis komoly témáról van szó. A szellemek egyébként is a szakmai gyakorlatukat végzik és erőfeszítéseket tesznek a csapatszellem kialakítására.
14/19 anonim válasza:
Semmi bajom egyébként a tölgy v. a gyertyánfákkal. Ha levizelném őket, természetesen tőlük is elnézést kérnék.
Üdv.
a hiúz
15/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Köszönöm türelmedet.
Krúdy feljegyzései alapján álmod szerelmet jelent.
Javasolnám, ma éjszaka fűzfával álmodj ami utazást jelent.
Még tombol a nyár biztos jól jön egy kis vakáció.
Tisztelettel
a kertész
16/19 anonim válasza:
Azért vettünk karácsonyra műfenyőt, hogy ne legyen hiúzvizeletes.
17/19 anonim válasza:
Pedig annak sem ártana egy kis parfüm.
De az álomfejtés után próbálkozom a teleportáció elsajátításával.
Vigyázz mert én leszek a karácsony szelleme.
Nincs biztonságban a szerencsétlen műfenyőd!
18/19 anonim válasza:
Az illető valószínűleg - a fához hasonlóan - egy tuskóvá fog változni. Vigyázz vele!
19/19 anonim válasza:
Megtámadott a karácsony szelleme, 3 mennyből az angyallal kell elűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!