Mit jelent az állomban, ha azt a lányt meg csalom akivel a való életben ismerkedem?
Figyelt kérdés
Akivel meg csaltam az Zendaya színésznő volt, lebuktam aztán meg magyaráztam neki, hogy mivel még nem teljesen vagyunk együtt, így ki akartam még élvezni az életet, meg bocsátott végül is,...nagyon rossz volt.
Minden állom az ellenkezőjét jelenti a való életben?
(Remélem ennyi támpont elég)
2020. aug. 4. 09:23
1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy esetedben is ezt jelenti, de én is álmodtam olyat, hogy megcsalom a párom. Később kiderült, hogy nem megfelelő a párom számomra. Tehát lehet, hogy már ezzel üzen a tudatalattid.
2/2 A kérdező kommentje:
Miután el magyaráztam neki az álmomban, hogy miért csináltam, azután meg bocsátott és rá is rámásztam, keményebben. (A lánnyal
Meg csak ismerkedünk/
kavargatunk)
2020. aug. 5. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!