Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet ez az álom? Van...

Mi lehet ez az álom? Van jelentése szerintetek?

Figyelt kérdés

Kb egy éve majdnem minden éjszaka van egy vissza térő álmom de csak az alap ugyan az , a történések benne mindig mások.Leírom, hogy jobban értsétek.

Az álom: Egy német katona vagyok egy rommá bombázott városban a második világháborúban. Egyfolytában bújkálok, rettenetesen félek, nem tudom, hogy mi történik körülöttem és egyedül vagyok.

Az egyik álomban pl az volt, hogy bementem egy régi irodába ott volt egy távíró, a szekrényben meg egy halott német, katonai nagykabátban. Próbáltam kihúzni a szekrényből, de jöttek mások és elbújtam az asztal alá és imádkoztam, hogy nehogy megtaláljanak, aztán láttam ahogy belerúgnak a hullába de nem értettem mit mondanak. Aztán felébredtem. Van amikor azt álmodom hogy egyedül sétálok egy romos városban és keresem a többieket. Volt amikor arra kényszerítettek álmomban, hogy ártatlan embereket lőjek le.

Sosem tudom, hogy álmodom annyira intenzívek és élethűek. Sokszor zokogva ébredek. (pedig más álmoknál van hogy tudom hogy az csak álom).

Az ilyesztő és fura az az, hogy egyébként sose szerettem a háborúa filmeket, mert végig sírtam, szorongtam az összeset amit láttam. Majdnem anyanyelvi szinten beszélem a németet pedig utálom és tanulni se szerettem soha.

Szerintem lehet ez véletlen sorozat. A férjem is azt mondja csak sok a stressz biztos. De kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Hátha van hasonló sztoritok. Írjátok meg légyszi ha van vagy hogy mi a véleményetek.

2020. aug. 3. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Vagy arról van szó, hogy valamiért nagyon rossz nyomot hagynak benned ezek a háborús történetek, a németet pedig azért tudod olyan jól, mert bár utálod, a nyelvérzéked megvan hozzá.

Vagy esetleg, előző élet emlékei. Reinkarnácios hipnózisra érdekes lenne elmenni.

2020. aug. 3. 15:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igen nekem is ez a két dolog az amire go doltam, de úgy isten igazából én nem nagyon hiszek ezekbe a spirituális dolgokba. Azért is vagyok kíváncsi mások véleményére. Érdekel hogy a nagytöbbség mit gondol, hátha megváltozik a nézetem egy elgondolkodtató választól :)
2020. aug. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!