Mit jelent ez az álom?
Álmomban kiflit és magvas zsemlét főztem forró vízben, hogy puha legyen...(furcsa vagyok, ez nem kérdés).
Utána pedig egy öltönyös ember lépett be a konyhába és el akarta rontani a tűzhelyet, ezért én egy légy csapóval neki mentem és jól el vertem. Aztán telefonon hívni akart valakit, de rossz volt a vonal és nem érte el, én pedig kiröhögtem. Utána pedig felkeltem.
A kifli és zsemle puhára főzése utalhat a személyiséged perfekcionista oldalára. Szereted, ha a dolgok amibe belefogsz tökéletesen sikerülnek. Talán kicsit túlságosan is ráfeszülsz a tökéletességre, úgy tűnik hogy ez túl nagy jelentőséggel bír az életedben és hajlamos vagy erre alapozni az önbecsülésed, ami így eléggé ingoványos.
Személyes támadásnak érzel minden kritikát, amit karakánul elhárítasz (vagy legalábbis próbálsz így tenni/esetleg vágysz arra, hogy jobban ki tudj állni magadért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!