Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elraboltak és az egyik elrabml...

Elraboltak és az egyik elrabmlómat elcsábítottam, hogy tudjak majd menekülni, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Egy panelházból raboltak el, vendéget vártam ès amikor az ajtót kinyitottam, egy maszkos ember elrabolt. Majd egy autóban találtam magam ahol 4 másik elrabló volt. Hátul ültem és a jobbomon ülõ férfival elkezdtem beszélgetni, közös képet is készítettünk, éreztem hogy tetszem neki. Egy házba vittek, ami közel van a szüleim otthonához. Apámnak tudtam írni egy sms-t hogy elraboltak, ne hívjon. De hívott kétszer. Majd le tudtam neki a írni a címet is, és meg lettem mentve.

Majd felébredtem inni. Amikor visszaaludtam szinte ugyanezt álmodtam megint, kis eltérésekkel. Ott volt másik elrabolt is, és együtt szöktünk meg, az említett elrabló férfi segítségével, aki útközben vett nekem egy gyöngysort is.

2020. júl. 24. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
:D
2020. júl. 24. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
És szexeltél az elrablóval?
2020. júl. 24. 12:21
 3/8 anonim válasza:
100%
Ez egy úgy nevezett Stockholm-szindróma. Amikor a stressz hatására az ember akit elraboltak beleszeret elrablójába és így próbálja meg, javítani az esélyeit a túlélésre.
2020. júl. 24. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Túl sokat nézted a NCIS-t lefekvés előtt :D
2020. júl. 24. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
A gyöngysoros részen nagyon röhögök
2020. júl. 24. 15:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Most nem tudom eldönteni, hogy ez kamu, vagy igaz.

Ha igaz, miért nem hívtátok a rendőrséget?

2020. júl. 24. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 vagyok, azóta mégegyszer elolvastam, és megértettem, hogy az egészet csak álmodtad :D
2020. júl. 24. 21:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, egyéb ötlet mit jelenthet? :D Általában nem szoktam ilyen hülyeséget álmodni, egyáltalán nem is nézek tv-t vagy filmeket sem, ezért érdekel kivételesen hogy mire utalhat az álmom.
2020. júl. 24. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!