Elraboltak és az egyik elrabmlómat elcsábítottam, hogy tudjak majd menekülni, mit jelenthet?
Egy panelházból raboltak el, vendéget vártam ès amikor az ajtót kinyitottam, egy maszkos ember elrabolt. Majd egy autóban találtam magam ahol 4 másik elrabló volt. Hátul ültem és a jobbomon ülõ férfival elkezdtem beszélgetni, közös képet is készítettünk, éreztem hogy tetszem neki. Egy házba vittek, ami közel van a szüleim otthonához. Apámnak tudtam írni egy sms-t hogy elraboltak, ne hívjon. De hívott kétszer. Majd le tudtam neki a írni a címet is, és meg lettem mentve.
Majd felébredtem inni. Amikor visszaaludtam szinte ugyanezt álmodtam megint, kis eltérésekkel. Ott volt másik elrabolt is, és együtt szöktünk meg, az említett elrabló férfi segítségével, aki útközben vett nekem egy gyöngysort is.
Most nem tudom eldönteni, hogy ez kamu, vagy igaz.
Ha igaz, miért nem hívtátok a rendőrséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!