Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudnátok segíteni? Kíváncsi...

Tudnátok segíteni? Kíváncsi lennék a véleményekre!:) (Álomfejtés)

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy meghaltam, de nem tudom mi okozta, hogy történt. Egyszerűen csak átéltem magát a halált,s hirtelen tudatomat vesztettem. A következő kép pedig már a születésem pillanata volt. Reinkarnációt/újjászületést éltem át azthiszem. De mindebben az érdekes, hogy ugyanaz az ember voltam, mint korábban külsőleg, egyszerűen csak máshogy éreztem magam. S a környezetem is idegen/furcsa volt, pedig a valós családtagjaim vettek körbe. Mintha új lennék, de mégis régi (paradoxon:D).

Álomfejtés szerint ennek van esetleg valami értelme? Vagy csak az agyam játszadozott velem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 18. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A halál jelentheti egy új életszakasz eljöttét, és azt is mutathatja, hogy sokáig fogsz élni.

A születés is egy új életszakasz kezdetét jelzi.

Ez az álom elég egyértelmű és logikus, pozitív változást jelent.

2020. júl. 18. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
23%
Azt jelenti, hogy nagyon bevacsoráztál.
2020. júl. 19. 14:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem érezted magad rosszul egyátalán az álmod közben, akkor ez csak pozitív jelentésű lehet. Ahogy az 1-es is írta, ez egy új életszakaszt szimbolizál. Lehet mostanában törtél át valamilyen lelki gátat vagy léptél új szintre párkapcsolati vagy karrieres területen. Ha meg semmi ilyesmi nem történt mostanában, akkor ez a pozitív változás hamarosan fog érkezni.
2020. júl. 20. 11:45
 4/4 pelgrim ***** válasza:
Szerintem egy halvány bepillantást kaptál a reinkarnáció működésébe. Álmodban a valóság egy parányi töredékét láttad.
2020. júl. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!