Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmokból is van rekord?

Az álmokból is van rekord?

Figyelt kérdés
Mármint abból,hogy kiálmodja a legtöbbet mert én legalább 3at mindig álmodok (amire emlékszem) ma meg 4et és ezen elgondolkoztam.

2020. júl. 13. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Minden alvás során álmodunk többször is, csak nem mindegyikre szoktunk emlékezni. És ez minden emberrel így van. Tehát minél idősebb valaki, annál többet álmodott már élete során. Értelmetlen a kérdésed egy kicsit, legalábbis olyan szempontból, hogy számokkal válaszolni rá lehetetlen.
2020. júl. 13. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam, hogy mindenki 4-7 alkalommal álmodik egy alvás során, csak sosem emlékszel az összesre, meg néha egyikre sem.
2020. júl. 13. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
10%
Nem létezik álmodás, tudományosan nincs rá bizonyíték, én még sohase álmodtam, más meg azt hazudik amit akar.
2020. júl. 13. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3-mas

Veled minden rendben? xD

2020. júl. 13. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Erre Boborján tudna felelni, aki a világon a leggyorsabban elalvó ember
2020. júl. 13. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:

3-as

Mi van??

Amúgy köszi a válaszokat

2020. júl. 13. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!