ASegélyember kérdése:
Egy takonyból készült vár bekerülhet a Guiness rekordok könyvébe?
Figyelt kérdés
Nem igazi várra gondolok hanem mondjuk egy éjjeliszekrény nagyságúra.Nem trollkérdés engem este 11 kor valóban ez foglalkoztat és nem tudok tőle aludni.2020. júl. 5. 23:21
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Túróstészta
19 szavazat
1/3 2*Sü válasza:
Elvi szinten igen. Gyakorlatban meg nem hiszem, hogy ebben a konkrét esetben sokan végigvinnék a bekerülés hosszú és nehézkes eljárását, illetve vállalnák az ezzel kapcsolatos költségeket.
2/3 anonim válasza:
Vannak nagyon furcsa guiness rekordok, és nem tartanám kizárva, hogy takonyból is lehetne építőanyagot csinálni, bár akkor már fix szabályok szerint kéne megalkotni, tehát, hogy pontosan mi is a takony, illetve a teljes vár, legyen az akármekkora, pontosan milyen arányban kell taknyot és nem taknyot tartalmazzon. Ha ezek megvannak, akkor kell felvenni a kapcsolatot a guiness társasággal.
Elvi oldaláról nézve nem látok benne kivetnivalót, hacsak azt nem, hogy a takony, mint emberi váladék elméletileg veszélyes anyag (biohazardos tartóban tartandó).
3/3 anonim válasza:
Én olyan jószívű és adakozó vagyok, hogy szívesen küldök építőanyagot. Mostanában úgyis birizgálja az orromat a sok pollen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!