Miért álmodok ilyen vallásosat mindig?
Figyelt kérdés
Régóta visszatérő motivum, hogy egyszer csak ott találom magam az ördöggel, és mindig bizonygatnom kell, hogy nem hiszek neki, nem akarok beszélni vele stb. Egyátalán nem vagyok vallásosnak nevelve, templomban sem voltam évek óta, nem is vagyok ilyen közegben, hogy erre gondoljon az agyam. Mégis pár havonta ez előjön. Tippek?2020. júl. 11. 20:16
1/5 anonim válasza:
Péld 26,11
Mint az eb megtér a maga okádására, úgy a bolond megkettőzteti az ő bolondságát.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez mi akar lenni ?
2020. júl. 11. 20:23
4/5 A kérdező kommentje:
Okés. Ha esetleg még bárki válaszolna kérem ne rébuszokban beszélve tegye :)
2020. júl. 11. 20:43
5/5 pelgrim válasza:
Talán egy korábbi életedben átélt esemény emlékeinek foszlánya az oka, ami átcsúszott az amnezia hálóján. Lehet hogy akkori személyiséged szilárdan hitte hogy létezik olyan gonosz lélek akit ördögnek neveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!