Elgondolkoztatott valami amit ma álmodtam! Mondhat ilyet?
Kezdjük ott hogy én egy 13 éves lány vagyok.
Ma éjjel álmodtam valamit,ami megtörtént tanév közbe.
Ez történt:
Kérdezte barátnőm hogy adnék-e neki egy tollat!!(nem volt tolltartó)
Mondom persze.
Erre a tanár ezt kiabálja nekem!!
"Mit beszélgetsz te ökörborjú valaki akar tanulni attol hogy te egy utcaseprő senki leszel..
Még egy ilyen kapsz szaktanári figyelmeztetést...
Bunkó..."
Emlékszem majdnem sirtam 19 osztálytárs elött azt a megaláztatást...
Mindössze csak egy tollért..
Emlékszem az egyik fiú osztálytársam még mondta is hogy ez nem normális...
De szünetbe az a sok szem aki engem nézett.
Meg hogy ne foglalkozzak vele mert nem normális...
Beszélhet igy egy tanár..
Álmomból sirva keltem fel
Persze, hogy mondhat ilyet, tudod ő tanár, diplomával, így azt tesz amit akar, neked meg nem hisz senki...:( Sajnos ez van.
Nálunk volt olyan tanár még általánosban, aki kokit osztogatott, de olyat, h a pad adta a másikat... Volt olyan óra, amin az osztály fele sírt, mert a tanár megütötte, és elsősök voltunk....
Gimiben (egyházi) az igazgató (pap) azt mondta egyik osztálytársamnak: fiam, te egy alpári paraszt vagy, épp mint apád...
Szóval övék a "hatalom" és te szótlanul tűrhetsz. Vuiszont visszavághatsz, ha te nem elégszel meg egy tanári diplomával és minimálbérrel:)
Én ilyen helyzetben ezt válaszolnám:
"Befogod a pofádat te ku.rva, nem kérdeztelek. Amúgy sem anyádról volt szó."
És merje kihívni anyámat, hogy így beszéltem vele. És nem érdekel, hogyha ki.basznak a suliból, velem így SENKI nem beszélhet. Mondjuk én nem is vagyok egy gyáva tipus, szentigaz. Az osztályfőnökkel voltunk úgy, hogy lesinterezett, meg lezsidózott, erre én mondtam neki, hogy a kur.va anyja zsidó, azóta bekussolt. Mondjuk ehhez azért kell egy kis mersz. És ha BÁRKI meg merne ütni, legyen az tanár vagy diák, visszakézből állcsúcson.
Engem is aláztak már így meg, ráadásul egyetemen, egy kiselőadásom után, és igazságtalanul. 22 éves fejjel majdnem elsírtam magam a csoport előtt.
Nem szabad visszaszólni, ő a tanár, te húznád a rövidebbet. Gondolj arra, hogy ő csak egy tanárod, végigülöd az óráit, hazamész és nem foglalkozol vele. :)
Ez meg őt minősíti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!