Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez? (leírás)

Miért van ez? (leírás)

Figyelt kérdés

Szinte mindig (10ből 9x) arról álmodok, amiről az előző nap beszéltem valakivel, vagy láttam valamit. Nem is feltétlenül kell nagy dologra gondolni, egy elejtett szóhoz kapcsolódóan is álmodtam már egész sokat.

Például egyik nap olvastam egy cikket az óvszervásárlásról, és következő nap azt álmodtam, h elmentem és vettem. Aztán, tegnap kb fél percig beszélgettünk egyik barátommal a horror filmekről, és "meglepő" módon ilyen témáról álmodtam.

Azt nyilván értem, h valószínűleg azért van ez, mert az agyamban valamiért megragadtak ezek az információk. De van ennek valami lelki oka is?

2020. jún. 13. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

:D Elképzeltem hogy álmodba egy egész zsáknyit veszel, és osztogatod kacagva, jaj nem mondok ilyet, nehogy ilyet álmodj.

Csak a napi tevékenységeket takarítja az agyad. Neked kell tudni, hogy az óvszer miért ragadt be :D.

Szerintem szimplán egy-két vágyad is előbukkan az álmodban, de amúgy szerintem semmi lelki probléma nem kapcsolódik ehhez.

Valószínűleg a fotografikus memóriád tudattalanul fejleszted, ilyenkor kéne tanulnod valamit :D, gyorsabban fogsz tudni tanulni. Hajtsd előnyödre a dolgot.

2020. jún. 13. 10:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az álmok a lelki világodat tükrözik. A tudatosságra való nevelés a célja. A tudatosságnak nincs határa, mivel Isten végtelen. Tehát mindig van és lesz mit tanulnunk.

Ezen belül a legfontosabb az aktuális problémák megjelenése, kezelése. Aztán a vágyak, remények, célok. Végül a tisztánlátásra való törekvés.

2020. jún. 13. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat :)
2020. jún. 13. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!