Milyen köze lehet az álmomnak a jövőmre?
Ez lehet kicsit hosszú lesz.
Az álmom úgy nézett ki, hogy voltam Én, egy lány akit úgy hívtak Luna, volt egy fiú de Ő eltűnt vagy nem is tudom, követett minket egy férfi, ő se egy fontos személy. A lánnyal épp haza felé tartottunk, aki épp veszekedett velem, hogy bajunk lesz, megfogják őt keresni, és megölik. Miközben Én próbáltam hitegetni egy nagy csirke combbal a kezemben hogy nem lesz semmi baj.. jelentsen ez bármit is. Lunával hazaértünk a szüleim nem kedvelték Őt mert eléggé szabadszájú volt, nem tetszett neki, hogy az én szobámba mentünk lepakolni és nem a nővéremébe, majd ki ment és az új telefonját próbálgatta. Én meg kimentem szekálni maid kocsit kezdtem javítgatni. Egy kis kép kiesés, valahova elmentünk Lunával ahol szinte alig volt férfi, de rengeteg nő volt ott, Luna elment wc re, (itt meg kell jegyeznem hogy Luna a párom, tehát együtt vagyunk) míg Luna wc-n volt elmentem mászkálni ezen a kis időn keresztül, két lánnyal csókolóztam, az elsőt amikor meglátta elszaladt, majd mikor vissza jött Luna, megcsókolt a második lány pedig elszaladt. A következő beszélgetés folyatatódott le ami teljesen nyomot hagyott bennem mikor felkelltem
Luna: -Miêrt csókoltál és találtál meg újra?
Dani(Én):-Azért mert lehet itt 1000 nő, akkor is csak az az egy kell igazán.
Hangsúlyoznám Luna teljesen egy ismeretlen karakter, nincs ilyen ismerősöm, a másik kêt lány se rémlett, szinte a szüleimen kívül senkit nem ismertem. Luna teljesen egy szabadszájú felgma bunkó nő de.voltak érzései is.
Ha valaki tud rá magyarázatot adni, hogy ez most mi volt jelenleg, vagy van bármi jelentése, kérem írja le! Mikor felkelltem teljesen máshogy ébredtem... Ilyet még sose éreztem, annyi esemény ami rémlik de nincs meg képben.
19éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!