Mit jelent ha a demon vagy valami olyasmivel almodtam?
Úgy kezdodott az alom hogy anyam elvitte a hugomat egy ilyen satanizalas fasztudja mire es utana itthol facebookon lattuk a not akihez anya vitte a hugom es amugy nem sikerult a nonek a szeansz azthittuk itthon en az udvaron elkezdtem gunyolni a not es nemtudom nagyon erthetetlenul beszeltem es a karommal hadonasztam vagy nemtudo m elkezdett a talaj nagy teruletben puposodni es en meg csinaltam majd abbahagytam es azt hittem nem tortent semmi de megideztem egy demont vagy mit kozben,. Aztan meglattam hogy a konyhaablakban ketto piros vilagito szem figyel ki es nagyon lesokkoltam. Odamentem nevelofateromhoz es ramutattam a vilagito szemekre odanezett es felebredtem. Ebredes utan fel oraig nem mertem moccanni abbol 15 perc az volt hogy a szemem se mertem kinyitni.
Es felek hogy ez ma este fog e folytatodni ez a story segitsetek ha tudtok kerlek mert nagyon rossz napom volt ma igy es nem ilyen szoktam lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!