Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A lábaim közt sodrófát tartva...

A lábaim közt sodrófát tartva kell aludnom?

Figyelt kérdés

Elég furcsa álmom volt egyik éjszaka.

Egy börtönszerű helyen voltam, ahol valami bűnért 30 napig kell bűnhődnöm. Azt hiszem hívhattam volna valakit, hogy kiváltson, de nem akartam kibújni a felelősségre vonás alól, habár a hely eléggé ijesztő volt. Egy elegáns férfi vezetett körbe, aki nagyon jókedvű volt és barátságos, annak ellenére, hogy maga a hely büntetésre szolgál és nyomasztó. Elvitt egy otthoniasan öltözött nőhöz, aki először üdvözölt majd adott egy sodrófát, amiről azt mondta, hogy része lesz a büntetésemnek. Mindezt jókedvűen és kedvesen.

Ezután a férfi elkísért a szobámig vagy cellámig és közben tanácsokat adott, hogy hogyan tehetném a sodrófával és egy kötéllel még kényelmetlenebbé az alvásom és azt is mondta, hogy majd talál ki új büntetéseket is, hogy pihenni se tudjak nyugodtan.

Aztán felébredtem.

Ez mit jelenthet?

2020. jún. 2. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

tudat alatt egy méretes kemény szerszámra vágysz...

:)))))

2020. jún. 2. 15:14
 2/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy így lenne
2020. jún. 2. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Sodrófa és kötél?

Te aztán nagyon ki lehetsz éhezve :D

2020. jún. 2. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, kalácsot kell sütnöd, otthonkában egy jóképű vendégnek.
2020. jún. 2. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Friss háziasszony vagy esetleg? Gyereket tervezel? Vagy szimplán új élethelyzeted van, amit meg kell szoknod (pl. otthoni munka), és pontosan nem is tudod, ez mivel lemondásokkal jár, de gyanítod, hogy majd te is megsínyled, mint az a másik nő a börtönben? Bármi is kényszerített ebbe az alárendelt és ismeretlen helyzetbe, van elég bizalmad magad irányába, hogy végigvidd. Azért legyen B-terved is, ha mégse jönnének össze a dolgok.
2020. jún. 2. 20:45
 6/8 qkker1 ***** válasza:
100%
Éhes muffal disznókat álmodsz!
2020. jún. 2. 21:03
 7/8 A kérdező kommentje:

férfi vagyok egyébként

5. elég rossz helyzetben vagyok, ez tény, köszönöm

2020. jún. 2. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:

5. még annyit, hogy nem tudom jól beosztani az időmet és mindennel elcsúszok, tehát otthoni munkára is de, de a rendes dolgomra is igaz, a szabadidőmről nehezen mondok le ezek javára

nem akarok olyan lenni, aki csak a munkának él, ugyanakkor tudom, hogy munka nélkül nem lehet rendesen élni

2020. jún. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!