Álmomba meg akartam ölni magam?
Figyelt kérdés
A volt legjobb baratnőm, és egy fiu akit szeretek de nem ugy alakult hogy össze jöhessünk ott volt. Tudni kell most egyikkel sem vagyok joba.
Az almomba el akartam uttetni magam kocsival de nem ment es ok neztek engem. Mit jelent?
2020. máj. 31. 17:05
1/1 anonim válasza:
Általában olyan dolgokról álmodsz amelyekhez erősebb érzelmeket kötsz. Lehet valósághoz kapcsolódó, és teljes hülyeség is az álmod, de én magamon azt vettem észre, hogy a gondolataimhoz erősen közük van.
Ez segít, hogy álmodban átéld egy lehetséges végkimenetét egy várható eseménynek, így következmények nélkül elgyakorlod az.
Álmodban jól döntöttél, hogy nem mentél be a kocsi elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!