Kígyó szőrnnyé változott álmomba? Mit jelent? 20/L
Amit kell tudni hogy valosagban is félek a kigyoktol. Kigyo fobiam van.
Almomban is féltem.
Ma reggel almodtam azt hogy mocsaras tajon van hazunk barataimmal (nem letezo baratok) es kimentem az udvarra es 1 kigyo; vastagabb sarga-feher foltos kozeledett. Tamadni akart en meg hatraltam. Ki jott a vizbol egy masik ami zoldes szinte fekete volt. Volt az ablakon leeresztve egy csuszda (😅) amin felmasztam gyorsan de az ablakot nem tudtam bezarni es jottek utanam a kigyok. Vagy 2m hosszuak voltak. Az ablakparkanyon vartak hogy bejohessenek de en sodrofaval csapkodtam a levegobe felejük, igy nem jottek be. Akkorat lenditettem hogy a sargas feher leesett az ablakbol ra 3mp vel a zold meg atvaltozott egy szőrnnyé. Nem emberré hanem szőrnnyé. Az elkapta a mellettem levo embert en meg fejbedobtam a szornyet egy kessel es menekultem. O meg utanam eredt. Hirtelen fel is ebredtem az alombol halistennek.
Azutan utana kerestem hogy mi amikor emberré valtozik de azt nem irja sehol a net hogy mit jelent ha szornnyé valtozik. Ti tudjatok? Valaki tudna megfejtest/jelentest irni ra?
Koszi elore is!
Nem a baratom esett le az ablakbol hanem a sargas feheres kigyo!
1!! Az elsotol nem kell feljek, mert az mar megvolt 4 eve 😂
Am koszi! Ebbol nem tudok semmit eldonteni.
Hát a sárgás-fehéres kígyó szimbolizálja a barátodat, ami leesett az ablakból. Tehát megbántódott a barátod.
Bocs hogy nem egyértelműen írtam, próbáltam rövidíteni. Egyébként köszi az észrevételt, ami ritka. Én ritkán válaszolok, mert félek a lepontozóktól.
#2 nekem is ez ugrott be először.
Kérdező bontsd kulcs szavakra pl: Mocsár; udvar?, kert?; kígyó; csúszda; ablak; szörny; kés...stb
lehet szexuális, szorongás esetleg csalódás a jelentéstartalmú...Esélyes, hogy a szörnyé változott 2 m hosszú kígyó, egy erőszakosabb 2m magas palira utal...ex? (fck logic: kígyó-fsz=pali; zöld+szörny-Hulk=hirtelen harag, agresszió; 2m, hosszúság?-magasság?=vmi mérete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!