Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kígyó szőrnnyé változott...

Kígyó szőrnnyé változott álmomba? Mit jelent? 20/L

Figyelt kérdés

Amit kell tudni hogy valosagban is félek a kigyoktol. Kigyo fobiam van.

Almomban is féltem.

Ma reggel almodtam azt hogy mocsaras tajon van hazunk barataimmal (nem letezo baratok) es kimentem az udvarra es 1 kigyo; vastagabb sarga-feher foltos kozeledett. Tamadni akart en meg hatraltam. Ki jott a vizbol egy masik ami zoldes szinte fekete volt. Volt az ablakon leeresztve egy csuszda (😅) amin felmasztam gyorsan de az ablakot nem tudtam bezarni es jottek utanam a kigyok. Vagy 2m hosszuak voltak. Az ablakparkanyon vartak hogy bejohessenek de en sodrofaval csapkodtam a levegobe felejük, igy nem jottek be. Akkorat lenditettem hogy a sargas feher leesett az ablakbol ra 3mp vel a zold meg atvaltozott egy szőrnnyé. Nem emberré hanem szőrnnyé. Az elkapta a mellettem levo embert en meg fejbedobtam a szornyet egy kessel es menekultem. O meg utanam eredt. Hirtelen fel is ebredtem az alombol halistennek.

Azutan utana kerestem hogy mi amikor emberré valtozik de azt nem irja sehol a net hogy mit jelent ha szornnyé valtozik. Ti tudjatok? Valaki tudna megfejtest/jelentest irni ra?

Koszi elore is!

2019. dec. 3. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Félsz az első szextől.
2019. dec. 3. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Freud szerint az álomban megjelenő kígyó a pénisz szimbóluma.
2019. dec. 4. 06:34
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Nehéz(mocsaras) az életed(házunk), de van kire támaszkodjál(barátaimmal). A férfiak(kígyó) mint barátok(fehér), általában(udvar) betegesen(sárga) szexmániások(vastag). Megkörnyékeznek(közeledett), majd követelőznek(támadni akart), te hárítasz(hátráltam). De érzed a vágy fokozódását(zöld kígyó), ami bosszant(fekete). A benned lévő izgalom fokozódása miatt(felmásztam - csúszda) próbálsz zárkózott lenni(ablakot nem tudtam bezárni), de fokozódik az izgalom(jöttek utánam). Ezért jól leszidod a barátodat(sodrófával csapkodtam), mire lecsillapodik a barátod és magadra hagy(leesett az ablakból). Amitől szörnyen érzed magad(átváltozott szörnnyé) és mennél a barátod után(elkapta a mellettem lévő embert). Próbálod magad leállítani erőszakosan(fejbe dobtam a szörnyet egy késsel), hogy szűnjön ez az érzés(menekültem), de megmarad(utánam eredt).
2019. dec. 4. 06:56
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem a baratom esett le az ablakbol hanem a sargas feheres kigyo!

1!! Az elsotol nem kell feljek, mert az mar megvolt 4 eve 😂

Am koszi! Ebbol nem tudok semmit eldonteni.

2019. dec. 4. 09:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát a sárgás-fehéres kígyó szimbolizálja a barátodat, ami leesett az ablakból. Tehát megbántódott a barátod.

Bocs hogy nem egyértelműen írtam, próbáltam rövidíteni. Egyébként köszi az észrevételt, ami ritka. Én ritkán válaszolok, mert félek a lepontozóktól.

2019. dec. 4. 09:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt is jelentheti h túl nehéz kaját ettél vacsira 😃
2019. dec. 4. 09:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vacsiztam.😂
2019. dec. 4. 09:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmit, ez egy erősen szorongásos álom volt, a kígyók megtámadtak, meg akartak támadni, menekültél előlük, utána a tudat alattid átváltoztatta őket szörnnyé. Nem jelent semmit, csak azt, hogy szorongsz valamiért.
2019. dec. 4. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:

#2 nekem is ez ugrott be először.

Kérdező bontsd kulcs szavakra pl: Mocsár; udvar?, kert?; kígyó; csúszda; ablak; szörny; kés...stb

lehet szexuális, szorongás esetleg csalódás a jelentéstartalmú...Esélyes, hogy a szörnyé változott 2 m hosszú kígyó, egy erőszakosabb 2m magas palira utal...ex? (fck logic: kígyó-fsz=pali; zöld+szörny-Hulk=hirtelen harag, agresszió; 2m, hosszúság?-magasság?=vmi mérete)

2019. dec. 4. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!