Mit jelent metrót építeni és metróra várni?
Figyelt kérdés
El akartam menni metrózni be is mentem elöszőr egy rossz jegyel (észrevettem) utána akartam venni másikat de eszembe jutott hogy ingyen utazok. Be jutottam a metróhoz de metró nem volt ott. Csak az alagutat ásták. Ott találkoztam egy nénivel aki megkért hogy egy lapát homokat vigyek fel egy 5 méterel magasabban lévő alagútba. Felvitem de közben megmozdult a létra. Utána elmentem a rendes üzembe lévő metróhoz de sokkal nagyobb volt mint egy sima metróállomás 2 vágány helyet minimum 10 volt, és nem rendes metró járt hanem villamos. (ez a kálvin téren volt) végül nem száltam fel sehová mert felébredtem.2020. máj. 29. 08:31
2/13 A kérdező kommentje:
Mi?
2020. máj. 29. 09:10
3/13 anonim válasza:
2: Vicces akart lenni, politikai poén, ne foglalkozz vele.
4/13 A kérdező kommentje:
Közbe én is utánanéztem mi is az 🤣
2020. máj. 29. 09:35
5/13 anonim válasza:
Poén volt. Ne vedd komolyan. De jól teszed, hogy utána olvasol. :)
6/13 anonim válasza:
5: Majd Mészáros szállít egy ropogós kis beruházáson keresztül Nokiás dobozokat, nyugi! :)
7/13 anonim válasza:
Az álom nem mindig jelent valamit, sokszor csak a nap közben eseményeket dolgozza fel az agyad. Így ránézésre annyit jelent, hogy budapesti vagy, szoktál metróval utazni, és valamelyik vonalon épp van valami építkezés/tatarozás/átalakítás (pestiek majd kijavítanak, jó volt-e a tipp).
8/13 anonim válasza:
Arany János Utca? Ferenciek Tere? Vagy a többi? :D
9/13 A kérdező kommentje:
Igazából szerintem azt álmodtam hogy épitik az ötös metrót. (pont oda tervezik a földalatt meghoszabbitani a h7 hévet a föld allat. Nem sokat szoktam metrózni csak szeretek. De én már a 6 os metrót is megálmodtam 🤣
2020. máj. 29. 13:16
10/13 anonim válasza:
9: Az sem ártana, ha a meglevő 4 működne rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!