Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha azt álmodtam...

Mit jelent ha azt álmodtam kibeszél egy jó barátnőm?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy valahogyan bejutottam egy közeli jó barátnőm Facebookjába, és láttam, hogy az első ember akivel beszélget egy közös lány ismerősünk és kibeszéltek engem, mindennek lehordtak.. Pedig akivel kibeszélt azzal is jóban vagyok. Megnéztem azt is amit mi szoktunk írni és láttam, hogy sértő beceneveket szokott megadni a nevem helyett.

Pedig élőben nagyon jól kijövünk és nem is gondolnám, hogy ő így kibeszélne engem.

Szerintetek ez mit jelent? Lehet egy jel, hogy ne bízzak benne és lehet tényleg így kibeszél? 17/L

2020. máj. 18. 09:05
 1/2 anonim válasza:
86%
Lehet azt jelenti hogy tudat alatt nem bízol benne
2020. máj. 18. 10:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz(bejutottam-facebookjába) a közeli jó barátnőddel és egy közös lány ismerősötökkel kapcsolatban, hogy változik a nézőpontjuk veled szemben(kibeszéltek-lehordtak). Mert sértően szól hozzád(beceneveket szokott megadni) azért gondolod.
2020. máj. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!