Mit jelent ha mindig egy férfivel álmodok akit sosem láttam, sem tvben, sem az utcán?
Pedig valahol biztos láttad. Gondolj csak bele, yt-n mennyi reklám lemegy előtted, egy 5 perces vidiben?
Ha valaki utcán vlogol, az is rengeteg arcot felvesz... az, hogy nem fogtad fel, hogy láttad, még nem jelenti azt, hogy nem is láttad.
2-es vagyok
Akkor lehetséges te is vele álmodtál
igen szerintem is ijesztő és több ember álmodot/álmodik vele 😱 és nem tudni ki ez és miért álmodnak vele az emberek
Állandóan csak az arcát és a felső testét látom, öltönyben van, és mosolyog.
Nem vagyok egy nagy álom mágus, nem szoktam foglalkozni az almaimmal, de ez nekem is feltűnt.
A szeme pont olyan mint a linkelt ábrán lévő embere.
Nincs olyan, hogy nem láttad valahol az arcát vagy csak szimplán összemostad több arcból. Az eddigi adatok alapján nem vagyunk képesek egy új arcot kreálni álmainkban, bár ezt mind cáfolni mind megerősíteni szinte lehetetlen.
A fentebb említett arcról wikipédia cikk: [link]
A wikipédia szerint ez az arc egy marketing kampány része volt, tehát kitaláció a történet.
Utolsó vagyok.
Az első mondat kicsit fura, ezért javítom.
*Valószínűleg láttad valahol azt az arcot vagy az agyad több arcból mosta össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!