Mit jelent léggyel és fekete bogárral álmodni?
Figyelt kérdés
Az éjjel fekete apró bogárral álmodtam, ami egy kisgyereket összecsípett és olyan volt a teste, mintha hólyagos himlő lett volna, majd kiderült, hogy az valamilyen tetű és ragadós, így meztelenre vetkőztem és a hajamat is lemostam valami szerrel, hogy nehogy rám ragadjon. Majd egy autóban ültem a férjemmel és a sógornőmmel, a sógornőm vezette az autót, de érdekes képen hátulról és amikor mondtam, hogy üljön előre és én ülök hátra, akkor vettem észre, hogy hátul tele van fekete léggyel, iszonyatos volt! Van ötletetek, hogy mit jelenthet ez?2020. máj. 8. 08:43
2/2 anonim válasza:
A rovarok legyek többnyire a betegséget jelentik.
Az, hogy a sógornődnél rengeteg légy volt arra utal valószínűleg, hogy vele is fog történni valami negatív dolog hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!