Az mit jelent ha egy fekete bika uldoz?
Látom ide agyhalott paraszt emberek válaszólgatnak... Ha valami üldöz az álmod, akkor a való életben valami elől "menekülést", félsz megtenni, belevágni, félsz lépni stb... Ezt te tudod hogy mi lehet, egy kapcsolatból való menekvés, félelem hogy mi lesz ha odamesz valakihez és vajon mit mond és ezért oda sem mész. Gondolatok elnyomása: félsz dolgokon elgondolkozni, mi lesz ha nem tudom/ha nem lesz/ha elvesztem stb...
Nem tudom neked mi a problémád, de a lényeg hogy valami elől erősen menekülsz. Gondolatok, tettek, emberek, helyzetek.. valami. Mivel nem ismerlek ezt pontosan nem tudom, de te 100% hogy vagy azonnal rájössz vagy egy kis gondolkodással.
Olyan dologra gondolj, amit félsz megtenni és negatív érzések/szorongás fog el. Nekem régen hasonló helyzetem volt és kb mindig menekültem valami elől az almaimban. Katonák, bikák, óriás falovak, katonák, kutyák és kb minden ami létezik. Én pontosan tudtam miért vannak ezek az álmok. Volt egy lány, aki annyira hihetetlen módon tetszett, hogy még megszólítani sem mertem 1 éven keresztül és menekültem a helyzettől, mert féltem hogy rosszul sül el, beégek, elküld a P*csába stb.
Ha megtaláltad hogy mi is az amit üzen az álom, akkor próbálj meg szembenézni ezzel az egésszel és már másnaptól nem lesznek ilyen álmaid, de tényleg :D
Másrészt boldog leszel ha szembenézel a dologgal és büszke lehetsz magadra.
Előre is bocsi az előtt szavakert vagy az ertelmezhetetlenekert, sajna telefonon írtam és hát... Jape
Még szép hogy ki
Trollok menjenek... máshova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!