Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy szobába voltam álmomba egy emberrel akit még annyira nem ismerlek de már rég megszerettem volna ismerni és ott állt körülötte sok idegen ember. Megkért hogy védjem meg pár ember elől amikor megvédtem azt mondta eddig eszébe sem jutott volt barátkozzon veled de így már nagyon is szeretnélek megismerni. Az álom végén pedig egy másik barátnőmtől megkérdeztem azt hogy mit mondott az előbbi lány és azt mondta hogy a lány azt felelte hogy miért egyszerre két ember támadtam és semmi mást nem mondott.

2020. ápr. 27. 20:01
 1/2 369183645 válasza:
86%

Egy álom valójában azt jelenti hogy mit akarunk,mik vagyunk!

De vannak álmok amikor csak,elő jönnek,de nem tudjuk értelmezni a való világban!

Az álmak java része,azzon elven működnek amit elvárunk,és amilyennek vagyunk.

2020. ápr. 27. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ismeretlen az álmodban több valaki lehetett... lehetett egy ismerős, akinek vágysz az elismerésére, lehetett a vágyaid, vágyakozásaid arctalan kivetülése, de lehettél akár te saját magad is...

Mit jelentett neked az ismeretlen ember? Hasonlítani szerettél volna rá, vagy inkább emlékeztetett valakire? Ha igen, akkor kire? Miért támadták meg, miért neked kellett megvédened, miért nem saját magát védte meg?

Ezekre a kérdésedre keresd a választ ha közelebb szeretnél jutni a "megfejtéshez".

2020. ápr. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!