Mit jelenthet ez az álom?
Szóval azzal a személlyel álmodtam, aki tetszik nekem, én is neki, nem vagyunk együtt és viszonylag messze lakik, legalábbis a vírusos időszakban mindenképp és még nem láttuk egymást.
Huh
Szóval xdd
Egy vonaton utaztunk, társasággal, mire ő mondta talán, hogy mutat valamit, a lényeg hogy vele kellett mennem.
Úgy lehetett menni a vonat kocsija között, hogy leszálltál a mozgó vonatról, majd szaladni kellett mellette, míg fel nem szálltál a másikra.
Nem egyszer szálltunk át.
Aztán leültünk, ketten. S talán kérdeztem, hogy miért hozott ide.
Legutóbb busszal álmodtam vele xddd
Hívott, valami netes játékon akartunk játszani, de én felszálltam a buszra. Viszont ő nem, hogy találkozzunk, mert talán nem tudott. Viszont hívtam, s vagy ott vagy üzenetben mondta el ezt, nem haragudtam miatta, viszont haza kellett találnom. A buszon kinevettek valami miatt.
Közös dologgal foglalkoztatok(vonaton utaztunk) egy társasággal ő mondta, hogy kövesd(..vele kellett mennem). és megpróbáltátok lerázni a társaságot(..kocsija között..szálltál a másikra) nem egyszer megpróbáltátok. Míg kettesben maradtatok(aztán leültünk ketten), majd kíváncsi lettél, hogy mit akar tőled(..miért hozott ide).
Mondta hogy hiányzol neki(hívott), de te a haverjaiddal foglalkozol(felszálltam a buszra). Viszont ő nem akarja a barátaidat(..mert talán nem tudott). Nem érted a helyzetet(viszont hívtam..), ez égő számodra a barátok előtt(haza kellett találnom) és ki is nevettek(buszon..valami miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!