Miért nem álmodok soha jót?
Mindig csak rosszat ámodok. Eddig egyszer sem álmodtam normális álmot. Miért?
Minden álmomban olyan boldog vagyok valamiért aztán mindig jön valami rendellenes dolog.
pl. Tegnap azt álmodtam, hogy kb 4 éves vagyok, nagyon örülök ,hogy nem kell menni oviba, játszom a szobámban szép meleg nyári nap volt, nagyon boldog voltam. És aztá bejön anyukám a plafonon sétálva. És akkor nagoyn féltem valamitől. Ilyen rendellenes dolgokra gondolok...
Meg pl.. Álmodtam olyat is, hogy a kertben játszom az öcsémmel, kb 12 éves lehettem, nagyon boldogok voltunk, semmi stressz, és teniszlabdák kezdtek esni az égből. és eltelítették a földet. Én meg bent ragadtam a labdák között..
És még sok ilyen.. Vagyis az összes amikre emlékszem ilyen volt. Nagyon sokéig normális az álom, midnenki vidám és aztán mindegyikbe bejön egy jelenet ami nagyon természetellenesés félelem érzetem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!