Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek helyesen értelmeze...

Szerintetek helyesen értelmezem ezt a furcsa álmot?

Figyelt kérdés
Az évi céges meetingen megjelentek azok az emberek, akik hiányoznak. A terem végéből szemlélődtem. Jobbra elöttem háttal ült nekem a legjobb gyerekkori barátom, akitől csak az élet választott el. Nem mertem odamenni hozzá. Szerintem azért, mert nem lettem a sportban, amit mindketten imádtunk olyan sikeres mint ő. A szerelmem díjat vett át, de csak pillanatokig mertem ránézni, valószínűleg az érzelmeim viszonzatlansága miatti szégyenérzet miatt. Persze minden céges kollégával tök jól elbeszélgettem még álmomban is. Attól tartok, hogy nem csak az álmomban reagálnék így. Mit tehetnék, hogy ezeket a kapcsolatokat helyre rakjam magamban?

2020. ápr. 17. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom. De azt se, mi az a meeting! Magyarul nem megy? Tulajdonképpen mi az anyanyelved?
2020. ápr. 17. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:

A félelmeid, szégyenérzeted ha leküzdöd, akkor könnyebben helyrerakod a kapcsolatokat. Kérdés, hogy érdemes-e?

Igazán jó barátság az, amiben a másik előtt szégyenkezel a sport teljesítnényed miatt? Vajon őt ez tényleg érdekli? Ha nem, akkor oké és és érdemes lenne folytatni a barátságot. Viszont, ha érezteti, hogy sikertelenebb vagy, akkor el kelle gondolkoznod, érdemes-e a barátságodra. Persze kivéve a segítő és jó szándékú kritikát. Nos, háttal állt neked.

Most ezt két féleképp látom: vagy nem tudsz, nem mersz szembesülni vele, nem ismered őt igazán. Vagy úgy látod, ő "hátat fordított" neked (ott hagyott).

Másik személlyel kapcsolatosan: Az érzelmeid viszonzatlansága miatt felesleges szégyenkezned, hiszen kettőn áll a vásár (bár tud egyáltalán az érzéseidről?). Ha viszont szó szerint visszautasított, akkor ezen nincs sajnos mit helyrerakni.

2020. ápr. 17. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:

érdekes szerintem egész jól összeszedted, raktad.

lehet pont miattuk volt a meeting a fejedben, olyan mint ha a lederezetlen ügyeidre utalna. régi baráti kapcsolatok frissítése és a rég tervezett vallomás.

Nem tudom, mennyire lehetséges mostanság de egy grill party az álmodban lévő csapattal a valóságban jó lehetne :)

2020. ápr. 17. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
ez az álom megmutatta hogy milyen érzelmek szeretnének változni benned.
2020. ápr. 17. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Az álmaid kifejezik érzéseidet nem zártad le ezt a dolgot még azért álmodol róluk. Próbáld rendezni a helyzetet legalább magadban és túllépni ezen már úgy se tudsz változtatni rajta.
2020. ápr. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!