Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok ilyeneket?...

Miért álmodok ilyeneket? Hogyan tudnám ezt megakadályozni, hogy ne álmodjak ilyeneket?

Figyelt kérdés

Az általános iskolai legjobb barátnőmről álmodok már nagyon régóta. Régóta nem láttam már, most már más iskolában járunk. Ráadásul én jelenleg külföldön is élek. Nem tartjuk a kapcsolatot. Az utolsó két általános iskolai évemet már nem otthon jártam, akkor jöttem ki külföldre, amikor nekik még 2 évük volt hátra. Azelőtt legjobb barátok voltunk, de már akkor azt csinálta, hogy ha összevesztünk egyből más volt a "legjobb barátnője" hirtelen. De amúgy egy nagyon kedves lány volt, csak akkor tudott nagyon szemét lenni ha összevesztünk, de mindig hamar kibékültünk. Aztán amikor eljöttem külföldre ő egyből talált magának másik legjobb barátnőt, akkor még beszélt velem, de akkor sem volt tőle szép, hogy csak úgy "elfelejtett". Amikor még visszajártam és találkoztam az osztálytársaimmal, akkor mindig nagyon örült nekem, de láttam, hogy tényleg az a másik lány már a legjobb barátnője, engem majd megölt a féltékenység. Mindig is féltékeny voltam rá, ha más volt a legjobb barátja. Amikor legutóbb találkoztam vele, akkor már középiskolás lett, és csak úgy véletlen összefutottunk valahol. Dumáltunk egy kicsit, de akkor már nem tudtunk úgy beszélgetni mint régen, akkor már nem is beszéltünk. Beszélgetés helyett viszont folyton összeakadt a tekintetünk, és olyankor csak mosolyogtunk. Bennem mintha megindult volna iránta valami, de semmi komoly. Aztán a találkozásunk után pár hónappal megtudtam, hogy ő leszbi/biszex (nem tudom melyik, mert csak annyit láttam, hogy az oldalán egy szivárványos zászló van). Azóta viszont folyamatosan róla álmodok, álmomban együtt vagyunk, ölelgetem, meg izzik köztünk a levegő. A múltkori álmomban már majdnem megvolt az első csókunk is, csak aztán valaki megzavart minket.

De miért álmodok én ilyeneket? Nem is tartjuk a kapcsolatot, ráadásul én nem vagyok biszex se. Leszbi nem lehetek, mert életem szerelme egy fiú, aki miatt a mai napig sírok, mert sulit váltott és soha többé nem látom valószínű, pedig vele akartam leélni az életemet (annak ellenére, hogy viszonzatlanul szerettem), és mindennél jobban szerettem és még mindig szeretem. :( Én őt szeretem, és eddig mindig fiúk tetszettek. Mondom, hogy nem vagyok biszex, mert ő az egytelen lány akiről ilyeneket álmodok, de foggalmam sincs miért. Amúgy egy lányra sem nézek úgy soha. És amikor ezekre gondolok, van bennem egy fura, kicsit elkeseredett érzés, hogy ez csak álom volt. És amikor belegondolok, hogy mi lesz ha lesz barátnője akivel jár, akkor mindig ideges leszek, és megint előtör belőlem a féltékenység, (még féltékenyebb vagyok, mintha csak egy sima legjobb barátnőről lenne szó).

Ne ítéljetek el kérlek! Én sem tudom, hogy miért van ez, de már rohadtul elegem van belőle, hogy mindig róla álmodom mostanában. Miért nem tudok megfeletkezni róla, ha már nem is beszélünk tök régóta?

Valami tanács?

2020. ápr. 15. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez nem azt jelenti amit elsőre gondolsz.

Ez az önszereted felébredése és erősödése.

Tudatosítsd magadban hogy Szereted magad, Elfogadod magad.

Javaslom hogy reggelente 3x mond ki hangosan, amíg öszintén nem megy. Ettől hamar el fog múlni ez az álom.

2020. ápr. 16. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Hogy áll ez összefüggésben az önszeretettel?

(Amúgy megnyugodtam, hogy ez nem jelenti azt, hogy a saját nememhez is vonzódnék és ezáltal biszex lennék. Mert először erre gondoltam, és ettől tartottam, de megnyugtattál)

2020. ápr. 16. 19:46
 3/5 anonim válasza:
100%

Erre magadnak kell megtalálnod a választ.Fel kell tenned olyan kerdéseket magadnak amivel megkérdőjelezed azt amiben hiszel.

Pl.: Biztos hogy nem vagyok biszexuális?

Magányos vagyok? Vágyok arra hogy viszontszeressen valaki akár fiú akár lány? Hiányzik a barátsága ennek a lánynak? Van most olyan barátom akiben megbízok?

Ha ezekre válaszolsz akkor tudni fogod a választ a kérdésedre.

2020. ápr. 16. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát jelenleg nincsenek barátaim (már jó régóta), szóval ebből az okból magányos vagyok. Igen, hiányzik a barátsága, de nem pontosan az övé, inkább valakinek a barátsága. Tehát barátokat szeretnék, és szerintem akkor tudom túl tenni magam a múlton, ha újra lesz egy legjobb barátnőm. Mert most sokszor gondolkozom azokon az időkön, szinte állandóan, hogy akkor még volt legjobb barátnőm és de jó volt akkor.

A biszexualitásról meg csak annyit, hogy egyszer szívesen kipróbálnám, hogy milyen lánnyal csókolózni, de többet nem tudnék elképzelni. Azt is csak kiváncsiságból.

És csak arra vágyok, hogy az a fiú, akit most szeretek viszont szeressen (pedig már kilépett az életemből, hónapokkal ezelőtt, és nem tudom, hogy látom-e még valaha, de én még mindig szeretem és megfogadtam, hogy örökre szeretni is fogom), csak az ő szeretetére és szerelmére vágyom. A többiek nem érdekelnek, akár fiúk, akár lányok. De ha azt nézzük, hogy összességében melyik nemnek a szeretetére vágynék, akkor egyértelműen a fiúk szeretetére/szerelmére.

Mint mondtam eddig mindig fiúk tetszettek. A lányoknak csak a baráti szeretetére vágynék, de most ez sincsen.

De tényleg ennyi lenne? Az lenne az oka, hogy magányos vagyok? Ahogy azt olvashattátok, szerintem ez addig tarthat amíg nem lesznek barátaim, akik miatt már nem kell többé a múltba (ami olyan jó volt) visszatekintenem. Szerintem akkor múlik majd el. De tényleg ennyi lenne szerintetek is?

2020. ápr. 17. 00:31
 5/5 anonim válasza:

Igen hisz az ember társas lény és vágyik arra hogy viszontszeressék /szeressék .

Nem tudom miért de minden embernek szüksége van szeretetre.

2020. ápr. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!