Miért szédülök az álmaimba amikor magasan vagyol?
Figyelt kérdés
Van hogy egy sima erkélyen alig birok átmnenni. (nem félek a magasba)2020. ápr. 9. 07:04
1/9 A kérdező kommentje:
*vagyok
2020. ápr. 9. 07:04
2/9 anonim válasza:
Ilyenkor fuldokolsz.
Valószínűleg horkolsz, azért van.
Orvos, alváslabor, sürgősen!
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mindig csak amikor pl egy erkélyen megyek végig az álmomba pl. Máskor nem szokott.
2020. ápr. 9. 08:30
4/9 A kérdező kommentje:
Horkolni nem nagyon szoktam
2020. ápr. 9. 08:30
5/9 anonim válasza:
Te honnan tudod, hogy igazán mély álmodban mennyire horkolsz?
Azt ugye tudod, hogy így agykárosodást is kaphatsz, és szerencsétlen esetben meg is fulladhatsz?
Erre való az alváslabor, ahova a körzeti orvos tud beutalni.
Normálisabb időkben...
6/9 anonim válasza:
Zavarban vagy(szédülök) mikor feltűnő dolgot teszel(magasan vagyok), vagy felhívod magadra a figyelmet(erkélyen átmenni), esetleg mikor őszinte vagy.
Vagyis nem mersz közeledni emberekhez, folyamatosan távolságot kell tartanod. Ez lehet a karantén hatása is.
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm! Nem úgy szédülök mint a valóságban. Pl van hogy nem birok végigmenni az erkélyen mert a szakadék fellé dölök el. . És nem szoktam horkolni.
2020. ápr. 9. 13:29
8/9 A kérdező kommentje:
Igen az igaz hogy nem merek közeledni semmilyen emberhez. (Nincs hozzá közze a karanténthoz mindig is igaz volt rám)
2020. ápr. 9. 13:34
9/9 anonim válasza:
Nagyon jó a komment! Mindenkitől ilyet várnék, mert ebből lehet tanulni. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!