Létezik olyan, hogy valaki besétál az álmaimba?
Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban vettem észre az álmaimon, hogy olyan furák. (Tudom, az álmok eleve azok.) Olyan érzés, mintha nem (csak) én álmodnám az álmaimat, de azért résztveszek bennük és tudom őket alakítani, de az "alap" nem tőlem jön. Továbbá mintha nem lennék egyedül. Mintha valaki más is benne lenne az álmaimban, aki szintén tudja alakítani a történéseket. Sokszor ébredek fel arra, hogy álmomban kérdezgetnek, én pedig semmire sem válaszolok, mert nem akarom kiadni magam egy idegennek. Mielőtt félre értenétek ezek nem kellemetlen tapasztalások. Nem félek, nincsenek rémálmaim, csak épp nem vagyok egyedül. És kicsit úgy érzem, hogy az alvási szokásaim is megváltoztak. Kevesebbet is alszom, és nem is olyan kipihentetően. Veletek történt már ilyen vagy hasonló? Mit lehetne ez ellen tenni?2018. okt. 3. 00:15
1/5 anonim válasza:
Mondanál egy konkrét példát ezekre a különös álmokra?
2/5 anonim válasza:
Amit Te álmodsz, az a te fejedben zajlik. Kívülálló nem tud becsatlakozni. Ha úgy érzed ott van valaki, azt is csak álmodod. Persze, az álmok furák...
Próbálj többet aludni!
3/5 anonim válasza:
Létezik, nem új dolog. Agykontrollosok előszeretettel próbálnak ilyen módon az elmédet befolyás alá helyezni, meg a boszik szeretik ezt alkalmazni..
Nem bolondultál meg..ha erre voltál kíváncsi.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy poloska besétált az almomba de kiderült hogy a poloskoid nevű idegen faj kuldte szóval megnyugodtam és aludtam tovabb
5/5 anonim válasza:
az álomtérben vannak személyes részek és vannak közös részek.
A személyes részben sem te vagy egyedül, de ott a lelkivezetőd a rendező, míg a köztérben csak alap szabályrendszer vezet és lazább a rendezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!