Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van az hogy álmomaban...

Miért van az hogy álmomaban szinte mindig megakar ölni?

Figyelt kérdés

Egy zöldszemű ravasz arcú fekete ruhás férfi (reverendát) visel. Macska alakjában is álmodtam vele.

Párszor hallottam mély hangú beszédet alvás közben vagy félálomban ami arra kért hogy álljak mellé 🤷‍♂️ kezdek megőrülni vagy mi?😅

2020. márc. 30. 08:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

engem 3 csuhás kergetett, egy könyvesboltban. Miután megtaláltam őket egy könyv borítón eltűntek 😅... később, jóval később egy levezetett egy smaragdos barlangba és leírt egy szót.

nem tudom, mit jelent, de nem kattantál meg...🙂

2020. márc. 30. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mostanában én is izgalmasabbakat álmodok, talán mert egy ideje otthon vagyunk és unatkozik az agyunk XD
2020. márc. 30. 11:20
 3/3 anonim válasza:
Az álmaink általában az ilyen legmélyebb vágyink, vagy olyan dolgok amiket alapvetően nem tudnánk feldolgozni. Lehetséges, hogy úgy érzed változtatni szeretnél az életeden (ez lehet a mellé állás dolog, az oldal váltás), de nem vagy biztos benne hogy ez a változtatás jó. Vagy esetleg valaki szeretne téged olyan dolgokba belevinni amiket eddig nem csináltál. Vagy lehet túl sok Marvelt néztél és Lokival álmodsz XD A lényeg az, hogy biztos nem őrültél meg, mindenki szokott furcsákat álmodni.
2020. márc. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!