Mit jelent ez a dátum?
2 napja, 2020. március 20-án pénteken reggel 6:30 körül, közvetlenül felkelés előtt, félálomban minden előzmény nélkül megszólalt a fejemben egy hang, és egy dátumot mondott: 2023. április 15.
Ez még 3 év múlva lesz. Miért lehet fontos ez a nap már most, és mire számíthatok aznap? Szombat lesz, ennek már utánanéztem.
Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
#NEMKAMU
2020. március 20. = 9
6:30 = 9
A kettő együtt: 9
Jó esetben az isteni szám,az anyagtól megtisztult szellemi régió,negatívan a leszakadt tudat (sátáni elme)..
2023. április 15. = 8
A folytonos megújulás..A végtelen jele. "Ez a szimbólumok között a halhatatlanság,áldás és a korlátlan lehetőségek ígérete..."
A kérdésed kiírásának dátuma: 2020. márc. 22. 08:28 = 11 Mesterszám,Dimenziókapu, (tudatalatti küszöb kicsiben)
"2 napja, 2020. március 20-án" : 11
Itt a végidőkben Ahrimán korában a gépi női hangra azt mondanám ez az AI..Még idén gazdasági és teljes társadalmi összeomlás,polgárháborúk....jövőre már épülnek az okosvárosok...Ha engem kérdezel vagy hazamész vagy akkor lesz amikor őket választod..
Én már eskü kíváncsi vagyok.
27-es és 29-es választ írtam, de mivel valaki mindig ír valamit, visszatérek ehhez a kérdéshez. Kérdező, majd ne felejtsd el megírni, mi volt XDDDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!