Mit jelent ez a dátum?
2 napja, 2020. március 20-án pénteken reggel 6:30 körül, közvetlenül felkelés előtt, félálomban minden előzmény nélkül megszólalt a fejemben egy hang, és egy dátumot mondott: 2023. április 15.
Ez még 3 év múlva lesz. Miért lehet fontos ez a nap már most, és mire számíthatok aznap? Szombat lesz, ennek már utánanéztem.
*vagy pl az is lehet, hogy beindul a vállalkozásod aznap, de szerintem szal tehát valami jelentős, meghatározó lesz a te életedben.
De az majd még a jövőnek a zenéje talán. Lehet, hogy akkor fog kijönni a kedvenc számod majd ami lesz, vagy a kedvenc filmed; amin sokat filozofálsz majd és sok megismerésre jutsz, stb.
*vagy ha okos vagy, akkor feltalálsz valamit.
De lehet, hogy kezdd el most, hogy addigra kész legyen:D
Meg pl lehet az is, hogy gyúrnod kell, tehát izmosodnod, hogy addigra, amire akkor majd belefutsz a nagy Őbe, bombaformában legyél:):):) És ahhoz lehet, hogy most kell elkezdeni valami fogyókúrát, diétát. De ha nem vagy husi, akkor el ne kezdd a fogyózást; mert akkor nehogy egészségtelenre fogyjál, szal érted:)
*vagy pedig hogy mondjuk le kell szoknod a cigiről addigra; hogyha mondjuk dohányoznál
(bocsi,h nem egybe írtam, külön jutottak az eszembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!