Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit álmodtál ma?

Mit álmodtál ma?

Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 09:49
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos már régóta nem emlékszem az álmaimra. Amennyi megmarad, az mindig az, hogy valahová mennem kell, általában autóval és néha valami díjat is kapok, hogy odaértem. Közben persze "akadálypálya-szerűen" történnek dolgok, amiken át kell vergődnünk az aktuális szereplőkkel.

Régebben sokat álmodtam számokkal. Valamit mindig össze kellett hoznom és sokszor aggódtam, hogy nem fog összejönni.

Ezek mind a munkámhoz kapcsolódnak. Otthon könyvelő voltam, most külföldön magántaxis. 😂 Azzal álmodom már régóta, amivel foglalkozom. Sajnos a részletek 50 évesen már nem maradnak meg.

2020. márc. 12. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
matek dogát írtunk, de nem tanultam ráXD ezért a számológépemre akartam puskát írni. Illetve,hogy lesz egy töri órám, amire nem akarok bemenni. (megj.:6-7 éve nem voltam suliban már. :D)
2020. márc. 12. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
Szerencsére semmit nem álmodtam. Ha álmodok, akkor az nem jó jel, mert akkor a következő időszakban lesz, történni fog valami velem, a környezetemben.
2020. márc. 12. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

5:34-kor ezt sikerült leírnom:

fehér kristályok támadnak, iskola, Olivia azt hiszi puskáztam, ???

suli reggel, Bodba mennek sorban, Esztert nem látom, egy nő összekever, B. Erika pink hajjal, lehet alakot váltani csak ruhát nem kapsz

2020. márc. 14. 15:39
 5/5 gungasam ***** válasza:
100%
A maira nem emlékszem mert altatóval kellett aludnom. Egy régebbi álom nem megy ki a fejemből, ilyen még nem volt, nő voltam álmomban és színes bőrű középkorú, fehér hosszú, térd alá érő, bő ruhában. Azt hiszem gyermekekkel foglalkoztam álmomban.
2020. márc. 23. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!