Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Előző éjszaka azt álmodtam, hogy tél volt és táborban voltam. Egy udvaron probáltam telefonálni anyumnak, de nem volt térerő és nem tudtam vele beszélni, pedig nagyon akartam (amúgy minden csupa hó volt). E közben az unokahúgom korcsolyázott a közeli befagyott tavon és beszakadt alatta a jég. Ekkor felébredtem.

Lehet, hogy kicsit hülyeségnek tűnik, de elégé megviselt.

2010. júl. 23. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez az álom semmit nem jelent. Csakúgy, mint a többi kérdezőé, akik naponta hat-nyolc alkalommal ilyen kérdést tesznek fel.

Az álom az, amikor az agy éjjel pihen és a napközben tapasztalt/észlelt/érzett dolgokat feldolgozza.

Valószínüleg ilyesmi sztorit hallottál/láttál/gondoltál nap közben. Ennyi

2010. júl. 23. 11:12
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem:

tél, hideg van, nincs kapcsolat a fontos személlyel:

olyan élethelyzetben vagy, ami ismeretlen, félelmetes és megoldhatatlannak tűnik. szeretnél támogatást kapni kívülről, de nem lehetséges, technikai problémák vannak: magadnak kell megoldanod a dolgot, szembenézni a nehézséggel

az uokahugod korcsolyázik és beszakad a tó:

maga a veszély,a szorongás szimbóluma, a lány valószínűleg a saját személyiséged egy része, attól függ, neked mit jelent az unokahugod, valószínűleg a gyermekkor, a naivitás, a védtelenség megtestesítője, olyan helyzetben, ahol vele történik a dolog, nem tehet ellene semmit, és te csak kívülről figyeled.

szóval a diagnózis: az életedben olyan helyzetben vagy , ahol énednek egy darabja, személyiségednek egy része törvényszerűen veszélybe kerül, talán meg is hal, és téged ez megrémít, külső megfigyelőként nézed végig, ahogy ő balesetet szenved. ne félj ettől az álomtól, a tudatalattid egy szorongást jelez, amiről talán nem is tudtál eddig.

gondold végig, hogy az élet mely területén kell kényszerűen és egyedül felnőnöd

2010. aug. 4. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. aug. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!