Mit jelenthet az álmom?
Azt álmodtam, hogy eléggé gazdag voltam és egy sznob társaságban éltem mindennapjaimat, és ott is volt párom egy eléggé gazdag valaki, és tulajdonképpen egy luxus hajón, vagy csónakon (?) kb ilyenen [link]
éltünk (?) vagy legalábbis voltunk, egy tavon, belülről ki lehetett látni, a tó nem volt valami túl nagy. Valahonnan munkások kerültek elő és arra gondoltam hogy biztos azt gondolják hogy mi vagyunk a burzsujok. Egyszer észrevettem hogy a hajóm partnak ment és fennakadt a homokon, de a munkások visszanyomták a tó közepére és minden rendben volt azután. A párom nem volt ott, csak tudtam hogy van, de úgy tudtam ügyeket intéz, mert fontos ember. Ő másfele hajózik éppen, néha "hazatért" arra a hajóra amin én is voltam. Aztán úsztunk egyet páran lányok a tóban, de volt egy rész ami igazán zavaros volt, és én úgy gondoltam elkaptam valamit onnan, és levettem a ruháimat és az egész testemet undorító nedvedző kiütések borították, nagyon undorodtam tőle. Aztán volt még valami de nem emlékszem tisztán, aztán felébredtem.
szerintem nincs akkora jelentősége
gondolom szeretnél gazdag és előkelő lenni,és ezt így kivetítetted az álmodban :D
én is szoktam ilyeneket álmodni,de nincs semmi jelentősége,csak az álmomban élem ki magam :)) 13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!