Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom mindig ezt?

Miért álmodom mindig ezt?

Figyelt kérdés
Szóval. Az az álom, hogy én és a barátnőm elmegyünk hozzájuk, és egy nagyon sűrű erdőn megyünk át. Ott megjelennek szellemek, és valami varázsigét, vagy nem tudom mit mormolnak, és egymás kezét fogva felemelkednek a levegőbe. De ameddig a barátnőm csak nézi őket, addig én ösztönösen megfogom a kezüket, és mondom velük amit mondanak, holott nem is tudom, és én is felemelkedek. Amikor pedig indulnánk ki az erdőből, akkor én ott akarok maradni a szellemekkel, és nem akarok elmenni onnan.
2020. febr. 1. 06:25
 1/3 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Az álomfejtés módja nem az álomfejtős phaszságkönyv, hanem a szabad asszociáció. Mi jut eszedbe róla neked? ha én álmodnám ezt, akkor én úgy vélném, hogy kezdek eltávolódni a munkámtól/páromtól/barátomtól, és más impulzusokra/függetlenségre vágyok.
2020. febr. 1. 13:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Be akadt a magnószalag abba a kis kattant fejecskédben.
2020. febr. 2. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

MINDIG ezt álmodod? Újra és újra visszatérő álomkép? Milyen érzeteid vannak, mint jelentenek a szellemek, miért a barátnőddel vagy ott, közben ő mit csinál, mit érez?

Keresd ezekre a kérdésekre a választ s akkor közelebb jutsz ahhoz, hogy a tudat alattid mit akar neked üzenni az álmaidon keresztül.

2020. febr. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!