Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha ezt álmodom,...

Mit jelent ha ezt álmodom, hiszen van családom, gyerekeim, évek óta nem láttuk egymást?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó fiú barátom, akivel még tinédzser koromban ismerkedtem meg. Nagyon sokat beszélgettünk, át segítettük egymást mindenen. Volt mindig egy kis "több érzés" is, de csak barátok voltunk, hisz mi kettőnknek volt kapcsolata. Az évek alatt legjobb barátok lettünk.

Majd kb 10 év is eltelt egy nap elém állt, hogy szeret. "Rossz időben" én épp egy hülye fasszal voltam se veled se nélküled kapcsolatban, akkor épp szakítás előtt álltunk, (akit akkor azt hittem szeretek,) magam sem tudtam mit csinálok. Meg próbáltuk de csúnya vége lett, megutált mivel úgy mentünk neki h semmi se volt igazán lezárva az exxel, fel sem voltunk erre készülve. Tönkre ment a barátság. Bele voltam betegedve.

Hónapokig irogattunk felváltva hibáztatva a másikat, majd végül úgy ahogy lezártuk.

Évekig nem beszéltünk majd megkeresett 7eve. Újra, hogy sokat gondol rám. Akkor már a férjemmel együtt voltam. Azóta újra hébe-hóba beszélünk. Gyerekeim vannak több éve házas vagyok, de mégis ma vele álmodtam. Hogy újra beszéltünk találkoztunk. Az esküvője előtt állt, és én is ott voltam, aminek nem örült a feleség. Elmondtam neki h minden ellenére én gondolok rá, mert ő nagyon jó barátom. És így ébredtem fel ezzel a gondolattal-ha úgy alakulna öreg korunkban felkeresem ha társ nélkül maradunk mindketten - .(ezt nagyon régen mondtuk egymásnak, lehet ő már nem emlékszik)

Szerintetek ez normális? Mit jelenthet?

Köszönöm a válaszokat!

2020. jan. 20. 08:26
 1/2 Miss Endzsi ***** válasza:

Na szerinted mit, csak te tudhatod.

https://www.youtube.com/watch?v=inbk68QVibA

2020. jan. 20. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti amit amúgy is tudsz: nem teljesen kiegyensúlyozott a férjeddel a kapcsolatod, nem teljes a boldogság, a tudatalattid ezért nyúl vissza egy másik kapcsolathoz egy "mi lett volna" érzéshez s festi rózsaszínebbre azt amit nem tudsz.
2020. jan. 20. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!